Tinctura Dacia Plant urzica

Tinctura Urzica Dacia Plant

COD: DPTIN53

7,28 RON

 
 

Recomandat: impotriva matretei si caderii parului, pentru tratarea diverselor tipuri de afectiuni cutanate, afectiunilor dermatologice, hemoroizilor, anemiilor usoare, reumatismelor, diabetului zaharat, diareei, edemelor, asteniilor, litiazei urinare, hemoragiilor, hipertroifiei beningne de prostata, uricemiei, in geriatrie si convalescente, cu efect geriatric, hematopoetic, revulsiv, antianemic, imunostimulent, depurativ, hipoglicemiant, antiseptic, diuretic, antidiareic, astringent, hemostatic, antiinflamator si tonic capilar.

Compozitie: urzica, apa, alcool etilic 40% vol.

Substante active: amine, clorofilina, saruri minerale, acizi organici, flavonoide, carotenoide, triterpene pentaciclice, acizi organici, fitosteroli, acizi polifenolcarboxilici, vitamine.

Administrare: cate 1 lingurita de cate 3-4 ori pe zi la adulti si tineri peste 15 ani. Cate  10-30  picaturi de cate 3 ori pe zi la copii intre 7-14 ani. Se admnistreaza diluata in 100 ml apa, pe stomacul gol. Extern, se aplica comprese local cu solutie diluata (ca mai sus), sau se fac spalaturi locale, cu solutia diluata, se sterge tenul cu o compresa de 2-3 ori pe zi in cazurile seboree si acnee, se frictioneaza pielea capului de 2 ori pe zi in alopecie.

Tinctura sticla 50 ml.

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

În curs de procesare...