Siropuri

Sirop de tuse Ingerasul Dacia Plant

COD: DPGAMI3

 
13,23 RON   11,91 RON
-10%

Pentru tratarea diverselor tipuri de tuse, virozelor respiratorii, bronsitelor si starilor gripale aparute la copii, cu efect antitusiv, antiinflamator, calmant, decongestionant.

 

Sirop calmotusin Dacia Plant

COD: DPSIR3

 
13,93 RON

Cu efect decongestionant al cailor respiratorii, antiinflamator, antitusiv, fluidifiant al secretilor bronsice, pentru tratarea tuselor productive, uscate, spastice, convulsive, bronsitelor astmatiforme, astmului bronsic.

 

Sirop tonic cerebral Dacia Plant

COD: DPSIR5

 
13,93 RON

Cu efect de stimulare a circulatiei cerebrale, de imbunatatire a capacitatii de memorie, a proceselor cognitive, de crestere a tonusului psihic, antidepresiv, anxiolitic, adaptogen.

 

Sirop Antigrip Dacia Plant

COD: DPSIR1

 
13,93 RON

Pentru tratarea racelilor laringo-traheo-bronsitelor, virozelor respiratorii, gripelor, cu efect expectorant, antiinflamator, imunostimulent, antiviral.

 

Sirop Antistress Dacia Plant

COD: DPSIR2

 
13,93 RON

Cu efect antidepresiv, anxiolitic, sedativ, pentru tratarea insomniilor, nevrozitatii, iritabilitatii, anexietatii, depresiilor.

 

Sirop Imunostimulent Dacia Plant

COD: DPSIR4

 
13,93 RON

Pentru tratarea infectiilor recidivante, amigdalitelor, bronsitelor, infectiilor urinare, virozelor respiratorii, cu efect expectorant, antiviral, imunostimulator.

 

Sirop Ingerasul Imunostimulent Dacia Plant

COD: DPGAMI1

 
17,73 RON

Pentru tratarea deficeintelor imunitare, racelilor, virozelor, bronsitelor, traheitelor, sinuzitelor, infectiilor urinare, cu efect imunostimulent, antiviral, antiseptic, antiinflamator.

 

Sirop Ingerasul creste pofta de mancare Dacia Plant

COD: DPGAMI2

 
21,82 RON   19,64 RON
-10%

Cu efect antibacterian, vitaminizant, antianorexigen, vitalizant, tonic digestiv si mental, imunomodulator, antioxidant, diuretic, pentru cresterea poftei de mancare la copii, pentru tratarea anorexiei, anemiilor, devitalizarii.

 

Sirop Ingerasul Stimulent Mental Dacia Plant

COD: DPGAMI4

 
19,78 RON

Cu efect tonic cerebral, de crestere a capacitatii de concentrare si a tonuslui psihic, pentru tratarea tulburarilor de memorie, starilor de oboseala mentala, deficientelor cognitive.

 

Sirop Ingerasul minerale Ca, Mg, vitamina D3 Dacia Plant

COD: DPGAMI5

 
35,46 RON

Pentru tratarea rahitismului, crampelor musculare, carentelor de magneziu, cu efect benefic asupra absorbtiei de calciu si a fixarii acestuia de oase.

 
În curs de procesare...