Sirop de tuse Dacia Plant ingerasul

Sirop de tuse Ingerasul Dacia Plant

COD: DPGAMI3

Lista de prețuri: 13,23 RON  

11,91 RON

câștigați: 1,32 RON (10%)
-10%
 
 

Recomandat: pentru tratarea starilor gripale, a tuselor uscate sau umede, a virozelor respiratorii, a bronsielor (acute, cronice, astmatiforme), traheitelor si traheobronsitelor ce apar la copii, cu efect de scadere a secretiilor (secretolitic), decongestionant al cailor respiratorii, expectorant, fluidifiant al sec retiilor bronsice, antispastic, antitusiv, antibacterian, antiinflamator, calmant.

Compozitie: frunze de patlagina, ulei de eucalipt, ulei de menta-creata, radacina de nalba, ulei de scortisoara, radacina de lemn-dulce, ulei de roinita, grindelia, ulei de pin, rizomi de ghimbir, scai-vanat, fructe de pippali, apa, solutie de fructoza (concentratie 70%).

Administrare: cate 15 ml de cate 3 ori pe zi la tineri intre 15-18 ani, cate 5-10 ml de cate 3 ori pe zi la copii intre 7-14 ani, cate 5 ml de cate 3 ori pe zi la copii intre 4-6 ani, cate 2,5 ml de cate 3 ori pe zi la copii intre 1-3 ani. Siropul se administeraza cu 30 minute inainte de masa, ca atare sau diluat in 100 ml ceai.

Sirop la sticla 200 ml.

Nici o postare găsită

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

În curs de procesare...