Comprimate Dacia Plant lemn dulce

Lemn dulce Dacia Plant

COD: DPCOM45

Lista de prețuri: 14,55 RON  

13,10 RON

câștigați: 1,45 RON (10%)
-10%
 
 

Recomandat: pentru tratarea afectiunilor: respiratorii (laringite, bronsite), inflamatorii (artrite reumatoide, reumatisme cronice), gastro-duodenale (gastroduodenite, gastrite hiperacide, ulcere duodenale si gastrice), alergice, pentru tratarea maladiei Addison, tulburarilor menstruale (dismenorii, amenorii, hipomenorii), hipoplaziilor mamare, cu efect antiinflamator (mineralocorticoid, cortizonic), laxativ (usor), antiulceros, estrogenic, antialergic, antispastic, bacteriostatic, expectorant, antitoxic, diuretic.

Compozitie: radacina de lemn dulce, extract de lemn dulce, excipienti (aerosil, celuloza microcristalina, stearat de magneziu).

Substante active: fitoestrogeni, glicirizina, acid gliciretinic.

Administrare: cate 1 comprimat de cate 2-3 ori pe zi la adulti si tineri peste 14 ani, cate 1/2 comprimat de cate 2 ori pe zi la copi intre 7-13 ani. Se administreaza inainte de masa. Se administreaza in cure de o lunã de zile, cu o luna pauza.

Contraindicatii: nu se administreaza in cazul alergiei la componentele produsului, in cazurile de sarcina, alaptare, sindrom Cushing, noduli mamari, chisturi ovariene, tumori (mamare, genitale, maligne, benigne).

Comprimate 60 bucati.

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

În curs de procesare...