Ceaiuri

Ceai cicoare Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL5

 
3,06 RON

Cu efect tonic, hipotensiv, coleretic, colagog, depurativ, antianemic, pentru tratarea congestiilor splenice, tulburarilor digestivem afectiunilor hepato-biliare, anemiilor.

 

Ceai cretisoara Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL10

 
3,06 RON

Pentru tratarea tulburarilor de menopauza, tulburarilor menstruale, hemoragiilor uterine, hemoroizilor, cu efect de reglare hormonala la femei, cicatrizant, antidiareic, astringent, hemostatic.

 

Ceai coada calului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL6

 
3,30 RON

Pentru tratarea contuziilor, plagilor, eczemelor, caderii parului, artroze, infectii urinare, poliatrite cronice, hemoragii, cu efect antiinflamator, astringent, antimicrobian, cicatrizant, hemostatic.

 

Ceai coada soricelului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL7

 
3,30 RON

Cu efect cicatrizant, antiinflamator, tonic digestiv, antimicrobian, bactericid, antipruriginos, hemostatic, pentru tratarea hemoroizilor, crampelor abdominale, gastrielor hiperacide, intepaturilor de insecte, hemoragiilor interne.

 

Ceai fenicul Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL13

 
3,30 RON

Cu efect antiseptic, vermifug, galactogog, expectorant, pentru tratarea infectiilor urinare, colicilor abdominale (la sugari), balonarilor, colicilor intestinale.

 

Ceai anghinare Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL3

 
3,53 RON

Pentru tratarea infectiilor intestinale, hipertensiunii arteriale, insuficientelor hepatice si renale, alergiilor dobandite pe fond hepatic, surmenajului, cu efect hepatoprotector, antialergic, tonic, diuretic.

 

Ceai crusin Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL11

 
3,53 RON

Cu efect laxativ, purgativ, colagog, coleretic, de favorizare a digestiei, pentru tratarea constipatiilor.

 

Ceai cozi de cirese Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL9

 
3,76 RON

Cu efect astringent, diuretic, depurativ, antidiareic, pentru tratarea diareei, afectiunilor tractului urinar, edemelor.

 

Ceai afin Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL1

 
3,89 RON

Pentru tratarea infectiilor urinare, retinopatiilor diabetice, hemoroizilor, reumatismelor, diareei, fragilitatii capilare, cu efect antihemoragic, astringent, antiinflamator, antidiareic, capilaroprotector.

 

Ceai anason Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL2

 
4,08 RON

Cu efect antiseptic, carminativ, vermifug, antispastic, estrogenic pentru tratarea indigestiilor, insuficientelor pancreatice, durerilor menstruale, colicilor intestinale, tusei spastice, viermilor intestinali.

 

Ceai sanatatea ficatului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT12

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Cu efect imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, depurativ, pentru tratarea hepatitelor virale, acute si cronice, tumorilor hepatice, cirozelor hepatice.

 

Ceai sanatatea stomacului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT16

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Pentru tratarea ulcerului gastric si duodenal, gastritelor hiperacide, esofagitelor de reflux, cu efect antiulceros, cicatrizant, antiinflamator, antispastic.

 

Ceai echinacea Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL12

 
4,24 RON

Pentru tratarea afectiunilor ginecologice inflamatorii, infectiilor respiratorii, celor rezistente la antibiotice, cu efect antimicrobian, antiinflamator, imunostimulent.

 

Ceai Musetel Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL26

 
4,24 RON

Cu efect antiinflamator, gastroprotector, antiulceros, antimicotic, dezinfectant, pentru tratarea afectiunilor respiratorii, urinare, ale cavitatii bucale, dermatologice.

 

Ceai armurariu Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL4

 
4,39 RON

Pentru tratarea diverselor tipuri de tumori, hepatitelor acute si cronice,, cirozelor hepatice, intoxicatiilor cu ciuperci, cu efect antitumoral, antihepatotoxic, antioxidant, neurotrofic.

 

Ceai Menstrolin Dacia Plant (punga)

COD: DPGAMF4

 
4,50 RON

Pentru tratarea durerilor si tulburarilor menstruale, hemoragiilor uterine, cu efect de reglare a secretiei de estrogen, a ciclului menstrual, hormonala, psiho-emotionala.

 

Ceai Afectiuni Hepatice Dacia Plant

COD: DPCEAIT1

 
4,71 RON

Cu efect de regenerare a celulelor hepatice, tonic hepatic si digestiv, coleretic, colagog, antispastic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, colecistitelor acute si cronice, balonarii, pentru cazurile de digestie lenta.

 

Ceai Bitter Suedez Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT2

 
4,71 RON

Pentru tratarea vriozelor respiratorii si starilor gripale, intoxicatiilor cronice, infectiilor urinare si intestinale, indigestiilor, cu efect revitalizant, tonic amar si hepatic, antimicrobian, antimicotic, antiinflamator.

 

Ceai Digestie Perfecta Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT3

 
4,71 RON

Cu efect carminativ, coleretic, colagog, de stimulare a capacitatii digestive si a secretiilor gastrice, stomahic, pentru tratarea indigestiilor, anorexiei, meteorismului, dispepsiilor.

 

Ceai Expectorant Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT4

 
4,71 RON

Pentru tratarea virozelor respiratorii si starilor gripale, tuselor de diferite etimologii, traheitelor si traheobronsitelor, cu efect decongestionant pentru caile respiratorii, fluidifaint pentru secretiile bronsice, expectorant.

 

Ceai Glicemonorm Forte Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT6

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, pentru tratarea diabetului zaharat de tip I si II si a complicatiilor acestuia.

 

Ceai Laxativ Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT7

 
4,71 RON

Pentru tratarea constipatiilor cronice si acute, cu efect antiseptic intestinal, laxativ, coleretic si colagog, carminativ.

 

Ceai Normocolesterol Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT8

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant si hipolipemiant, pentru tratarea aterosclerozelor, arteritei obliterante si hipocolesterolemiei.

 

Ceai sanatatea cailor respiratorii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT10

 
4,71 RON

Cu efect decongestionant, antiinflamator, antiseptic, bronhodilatator, expectorant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse, virozelor respiratorii, bronsitelor acute si cronice, ctarului bronsic.

 

Ceai sanatatea colecistului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT11

 
4,71 RON

Pentru tratarea colecistitelor, hepatitelor, cirezelor hepatice, angiocolitelor, anorexiei, cu efect antiinflamator, hipolipemiant, antispastic, hipocolesterolemiant.

 

Ceai sanatatea inimii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT13

 
4,71 RON

Pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, hipertensiounii arteriale, distoniilor neurovegetative, anginelor pectorale, cu efect anxiolitic, antianginos, cardiotonic, antiaritmic.

 

Ceai sanatatea prostatei Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT14

 
4,71 RON

Cu efect antiseptic, decongestiv, diuretic, antitumoral, pentru tratarea prostatitelor, hipertrofiei benigne de prostata, adenomului de prostata.

 

Ceai sanatatea rinichilor Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT15

 
4,71 RON

Pentru tratarea inflamatiilor si infectiilor tractuli urinar, sindromului entero-renal, anuriei, gutei, cu efect antiseptic, bronhodilatator, astringent, diaforetic.

 

Ceai somnofort Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT17

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, sedativ, tranchilizant, pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare dobandite pe cale nervoasa, colicilor hepato-biliare, ticurilor nervoase, depresiilor, insomniilor.

 

Ceai Obligeana Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL27

 
4,71 RON

Pentru tratarea tulburarilor de memorie, de atentie, starilor de anxietate, depresiilor, anorexiilor dobandite pe fond nervos, insomniilor, cu efect tonic amar, antiepileptic, antispastic, tonic nervos.

 
În curs de procesare...