Ceaiuri

Ceai sanatatea inimii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT13

 
4,71 RON

Pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, hipertensiounii arteriale, distoniilor neurovegetative, anginelor pectorale, cu efect anxiolitic, antianginos, cardiotonic, antiaritmic.

 

Ceai sanatatea prostatei Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT14

 
4,71 RON

Cu efect antiseptic, decongestiv, diuretic, antitumoral, pentru tratarea prostatitelor, hipertrofiei benigne de prostata, adenomului de prostata.

 

Ceai sanatatea rinichilor Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT15

 
4,71 RON

Pentru tratarea inflamatiilor si infectiilor tractuli urinar, sindromului entero-renal, anuriei, gutei, cu efect antiseptic, bronhodilatator, astringent, diaforetic.

 

Ceai somnofort Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT17

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, sedativ, tranchilizant, pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare dobandite pe cale nervoasa, colicilor hepato-biliare, ticurilor nervoase, depresiilor, insomniilor.

 

Ceai Obligeana Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL27

 
4,71 RON

Pentru tratarea tulburarilor de memorie, de atentie, starilor de anxietate, depresiilor, anorexiilor dobandite pe fond nervos, insomniilor, cu efect tonic amar, antiepileptic, antispastic, tonic nervos.

 

Ceai Lavanda Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL19

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, antitumoral, sedativ, antimicotic, analgezic, antimicrobian, pentru tratarea fisurilor anale, micozelor, durerilor articulare, insomniilor, migrenelor, reumatismelor.

 

Ceai glicostat Fares (punga)

COD: M96

 
4,73 RON

Pentru tratamentul impotriva diabetului zaharat, ca adjuvant, cu efect stimulativ asupra functiilor pancreasului, hipogicemiant.

 

Ceai diurosept Fares (plicuri)

COD: U60

 
4,73 RON

Pentru tratarea cistitelor, prostatitelor, pilitelor, nefritelor, litiazei urinare, cu efect de eliminare a acidului uric, depurativ, dezinfectant urinar, antiinflamator, antilitiazic, antispastic, antialgic.

 

Ceai plantusin Fares (punga)

COD: R01

 
4,76 RON

Pentru tratarea diverselor afectiuni ale aparatului respirator, acute sau cronice: bronsite, gripe, tuse de diferite etiologii, traheite, laringite, acutizari ale astmui bronsic , cu efect emolient, expectorizant, antispastic, antiinflamator, antitusiv, antiseptic, antimicrobian, de fluidizare a secretiilor bronsice.

 

Ceai vezica biliara Fares

COD: D75

 
4,93 RON

Pentru intoxicatii hepatice, hepatite, dishinezie biliara, cu efect de indepartare a durerilor abdominale si a migrenelor cauzate de tulburari ale vezicii biliare, antispastic.

 

Ceai seminte marar Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL22

 
4,99 RON

Pentru tratarea meteorismului, amenoreei, sterilitatii la femei, menopauzei premature, cu efect de normalizare a activitatii aparatului reproducator la femei, galactogog, antispastic, tonic.

 

Ceai curatarea sangelui Fares

COD: P125

 
5,10 RON

Cu efect de curatare a sangelui prin eliminare toxine prin diureza pe cale renala si prin sudoratie pe cale tegumentara pentru afectiuni cutanate, detoxifiere, guta.

 
În curs de procesare...