Ceaiuri

Ceai laxativ Fares (punga)

COD: D76

 
4,61 RON

Pentru tratarea constipatiei, calmarea spasmelor si colicilor abdominali, cu efect de favorizare a eliminarii gazelor intestinale, antispastic intestinal, laxativ, de crestere a persistaltismului intestinal.

 

Ceai calmocard Fares (punga)

COD: C22

 
4,63 RON

Pentru tratarea insomniilor, anexietatii, distoniilor neurovegetative, tulburarilor cardiace, oscilatiilor tensionale, cu efect sedativ, vasodilatator coronnarian, hipotensiv.

 

Ceai circulatie cerebrala Fares (plicuri)

COD: N131

 
4,63 RON

Pentru tratamentul impotriva tulburarilor asociate circulatiei crebrale: dureri de cap (cefalee), ameteli (vertij), scaderea puterii de concentrare, slabirea memoriei, cu efect de imbunatatire a circulatiei cerebrale.

 

Ceai Afectiuni Hepatice Dacia Plant

COD: DPCEAIT1

 
4,71 RON

Cu efect de regenerare a celulelor hepatice, tonic hepatic si digestiv, coleretic, colagog, antispastic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, colecistitelor acute si cronice, balonarii, pentru cazurile de digestie lenta.

 

Ceai Bitter Suedez Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT2

 
4,71 RON

Pentru tratarea vriozelor respiratorii si starilor gripale, intoxicatiilor cronice, infectiilor urinare si intestinale, indigestiilor, cu efect revitalizant, tonic amar si hepatic, antimicrobian, antimicotic, antiinflamator.

 

Ceai Digestie Perfecta Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT3

 
4,71 RON

Cu efect carminativ, coleretic, colagog, de stimulare a capacitatii digestive si a secretiilor gastrice, stomahic, pentru tratarea indigestiilor, anorexiei, meteorismului, dispepsiilor.

 

Ceai Expectorant Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT4

 
4,71 RON

Pentru tratarea virozelor respiratorii si starilor gripale, tuselor de diferite etimologii, traheitelor si traheobronsitelor, cu efect decongestionant pentru caile respiratorii, fluidifaint pentru secretiile bronsice, expectorant.

 

Ceai Glicemonorm Forte Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT6

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, pentru tratarea diabetului zaharat de tip I si II si a complicatiilor acestuia.

 

Ceai Laxativ Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT7

 
4,71 RON

Pentru tratarea constipatiilor cronice si acute, cu efect antiseptic intestinal, laxativ, coleretic si colagog, carminativ.

 

Ceai Normocolesterol Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT8

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant si hipolipemiant, pentru tratarea aterosclerozelor, arteritei obliterante si hipocolesterolemiei.

 

Ceai sanatatea cailor respiratorii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT10

 
4,71 RON

Cu efect decongestionant, antiinflamator, antiseptic, bronhodilatator, expectorant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse, virozelor respiratorii, bronsitelor acute si cronice, ctarului bronsic.

 

Ceai sanatatea colecistului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT11

 
4,71 RON

Pentru tratarea colecistitelor, hepatitelor, cirezelor hepatice, angiocolitelor, anorexiei, cu efect antiinflamator, hipolipemiant, antispastic, hipocolesterolemiant.

 
În curs de procesare...