Ceaiuri

Ceai sanatatea ficatului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT12

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Cu efect imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, depurativ, pentru tratarea hepatitelor virale, acute si cronice, tumorilor hepatice, cirozelor hepatice.

 

Ceai sanatatea stomacului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT16

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Pentru tratarea ulcerului gastric si duodenal, gastritelor hiperacide, esofagitelor de reflux, cu efect antiulceros, cicatrizant, antiinflamator, antispastic.

 

Ceai echinacea Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL12

 
4,24 RON

Pentru tratarea afectiunilor ginecologice inflamatorii, infectiilor respiratorii, celor rezistente la antibiotice, cu efect antimicrobian, antiinflamator, imunostimulent.

 

Ceai Musetel Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL26

 
4,24 RON

Cu efect antiinflamator, gastroprotector, antiulceros, antimicotic, dezinfectant, pentru tratarea afectiunilor respiratorii, urinare, ale cavitatii bucale, dermatologice.

 

Ceai Ventrilica Dacia Plant

COD: DPCEAIPL44

 
4,24 RON

Pentru tratarea ranilor, ctarului bronsic, cazurilor de digestie lenta, litiazelor biliare, dermatitelor si eczemelor, cu efect antiinflamator, hemostatic, astringent, colagog, depurativ.

 

Ceai glicostat Fares (plic)

COD: M95

 
4,30 RON

Pentru tratarea diabetului zaharat, cu efect de stimulare a functiilor pancreasului.

 

Ceai gastric Fares (plicuri)

COD: D40

 
4,32 RON

Pentru tratarea gastritelor hiperacide si a ulcerului gastroduodenal, cu efect protector gastric, antispastic, cicatrizant.

 

Ceai hipertensiune Fares (plicuri)

COD: C25

 
4,32 RON

Pentru tratament sindrom hiperkinetic (agitatie, palpitatii, tahicardie), hipertensiune arteriala, cu efect diuretic, hipotensor, hipocolesterolemiant, sedativ.

 

Ceai hepatocol Fares (plicuri)

COD: D43

 
4,32 RON

Cu efect hepatoprotector, simuleaza secretia bilei, pentru tratamentul intoxicatiilor hepatice rezultate in urma ingerarii de alcool sau de substante hepatotoxice.

 

Ceai laxativ Fares (plicuri)

COD: D50

 
4,32 RON

Pentru calmarea colicilor abdominali, constipatie, calmarea spasmelor abdominale, cu efect antispastic intestinal, laxativ.

 

Ceai hemorolax Fares (plicuri)

COD: D52

 
4,32 RON

Pentru tratarea hemoroizilor si constipatiei, cu efect cicatrizant, antispetic, laxativ usor, antiinflamator, tonic vascular.

 

Ceai menopauza Fares

COD: G72

 
4,32 RON

Pentru tratarea simptomelor asociate menopauzei, cu efect calmant, tonic, de imbunatatire a circulatiei sangelui, antioxidant.

 
În curs de procesare...