Ceaiuri

Ceai Normocolesterol Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT8

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant si hipolipemiant, pentru tratarea aterosclerozelor, arteritei obliterante si hipocolesterolemiei.

 

Ceai sanatatea cailor respiratorii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT10

 
4,71 RON

Cu efect decongestionant, antiinflamator, antiseptic, bronhodilatator, expectorant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse, virozelor respiratorii, bronsitelor acute si cronice, ctarului bronsic.

 

Ceai sanatatea colecistului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT11

 
4,71 RON

Pentru tratarea colecistitelor, hepatitelor, cirezelor hepatice, angiocolitelor, anorexiei, cu efect antiinflamator, hipolipemiant, antispastic, hipocolesterolemiant.

 

Ceai sanatatea inimii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT13

 
4,71 RON

Pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, hipertensiounii arteriale, distoniilor neurovegetative, anginelor pectorale, cu efect anxiolitic, antianginos, cardiotonic, antiaritmic.

 

Ceai sanatatea prostatei Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT14

 
4,71 RON

Cu efect antiseptic, decongestiv, diuretic, antitumoral, pentru tratarea prostatitelor, hipertrofiei benigne de prostata, adenomului de prostata.

 

Ceai sanatatea rinichilor Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT15

 
4,71 RON

Pentru tratarea inflamatiilor si infectiilor tractuli urinar, sindromului entero-renal, anuriei, gutei, cu efect antiseptic, bronhodilatator, astringent, diaforetic.

 

Ceai somnofort Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT17

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, sedativ, tranchilizant, pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare dobandite pe cale nervoasa, colicilor hepato-biliare, ticurilor nervoase, depresiilor, insomniilor.

 

Ceai Obligeana Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL27

 
4,71 RON

Pentru tratarea tulburarilor de memorie, de atentie, starilor de anxietate, depresiilor, anorexiilor dobandite pe fond nervos, insomniilor, cu efect tonic amar, antiepileptic, antispastic, tonic nervos.

 

Ceai Lavanda Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL19

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, antitumoral, sedativ, antimicotic, analgezic, antimicrobian, pentru tratarea fisurilor anale, micozelor, durerilor articulare, insomniilor, migrenelor, reumatismelor.

 

Ceai calmocard Fares (punga)

COD: C22

 
4,63 RON

Pentru tratarea insomniilor, anexietatii, distoniilor neurovegetative, tulburarilor cardiace, oscilatiilor tensionale, cu efect sedativ, vasodilatator coronnarian, hipotensiv.

 

Ceai circulatie cerebrala Fares (plicuri)

COD: N131

 
4,63 RON

Pentru tratamentul impotriva tulburarilor asociate circulatiei crebrale: dureri de cap (cefalee), ameteli (vertij), scaderea puterii de concentrare, slabirea memoriei, cu efect de imbunatatire a circulatiei cerebrale.

 

Ceai laxativ Fares (punga)

COD: D76

 
4,61 RON

Pentru tratarea constipatiei, calmarea spasmelor si colicilor abdominali, cu efect de favorizare a eliminarii gazelor intestinale, antispastic intestinal, laxativ, de crestere a persistaltismului intestinal.

 
În curs de procesare...