Ceaiuri

Ceai colesterol Fares (punga)

COD: M102

 
4,55 RON

Pentru tratarea lipidelor si colesterolului marit si in tratamentele de prevenire a asterosclerozei, cu efect lipolitic de ardere a grasimilor, hipocolesterolemiant.

 

Ceai noapte buna Fares

COD: N130

 
4,55 RON

Cu efect sedativ, calmant, relaxant, pentru distonii neuro-vegetative, stari depresive, insomnii.

 

Ceai diurosept Fares (punga)

COD: U62

 
4,51 RON

Pentru tratarea inflamatiilor reno-urinare, litiazei urinare, cu efect depurativ, de eliminare a acidului urc, dezinfectant urinar, antispastic.

 

Ceai Menstrolin Dacia Plant (punga)

COD: DPGAMF4

 
4,50 RON

Pentru tratarea durerilor si tulburarilor menstruale, hemoragiilor uterine, cu efect de reglare a secretiei de estrogen, a ciclului menstrual, hormonala, psiho-emotionala.

 

Ceai calmocard Fares (plicuri)

COD: C23

 
4,43 RON

Ceai la plic, 20 plicuri.

 

Ceai tensiune Fares (punga)

COD: C36

 
4,43 RON

Cu efect diuretic, hipocolesterolemiant, sedativ, hipotensor, pentru tratarea agitatei, palpitatiilor, tahicardiei, hipoertensiunii arteriale.

 

Ceai hemorolax Fares (punga)

COD: D53

 
4,43 RON

Pentru tratamentul constipatiei si a hemoroizilor, atat cu sangerari cat si fara, cu efect de oprire a sangerarilor, tonic si trofic vascular, laxativ usor, cicatrizant, antiinflamator.

 

Ceai armurariu Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL4

 
4,39 RON

Pentru tratarea diverselor tipuri de tumori, hepatitelor acute si cronice,, cirozelor hepatice, intoxicatiilor cu ciuperci, cu efect antitumoral, antihepatotoxic, antioxidant, neurotrofic.

 

Ceai hepatocol Fares (punga)

COD: D44

 
4,34 RON

Pentru tratarea dischineziei biliare, hepatitiei (cronice si acute), intoxicatiilor hepatice, cu efect de stimulare a secretiei si eliminarii bilei, de asemenea cu efect hepatoprotector.

 

Ceai gastric Fares (plicuri)

COD: D40

 
4,32 RON

Pentru tratarea gastritelor hiperacide si a ulcerului gastroduodenal, cu efect protector gastric, antispastic, cicatrizant.

 

Ceai hipertensiune Fares (plicuri)

COD: C25

 
4,32 RON

Pentru tratament sindrom hiperkinetic (agitatie, palpitatii, tahicardie), hipertensiune arteriala, cu efect diuretic, hipotensor, hipocolesterolemiant, sedativ.

 

Ceai hepatocol Fares (plicuri)

COD: D43

 
4,32 RON

Cu efect hepatoprotector, simuleaza secretia bilei, pentru tratamentul intoxicatiilor hepatice rezultate in urma ingerarii de alcool sau de substante hepatotoxice.

 

Ceai laxativ Fares (plicuri)

COD: D50

 
4,32 RON

Pentru calmarea colicilor abdominali, constipatie, calmarea spasmelor abdominale, cu efect antispastic intestinal, laxativ.

 

Ceai hemorolax Fares (plicuri)

COD: D52

 
4,32 RON

Pentru tratarea hemoroizilor si constipatiei, cu efect cicatrizant, antispetic, laxativ usor, antiinflamator, tonic vascular.

 

Ceai menopauza Fares

COD: G72

 
4,32 RON

Pentru tratarea simptomelor asociate menopauzei, cu efect calmant, tonic, de imbunatatire a circulatiei sangelui, antioxidant.

 

Ceai tonic nervos Fares

COD: N134

 
4,32 RON

Pentru tratarea nevrozelor, anexietatii, depresiilor, cu efect tonic nervos, antidepresiv, calmant.

 

Ceai glicostat Fares (plic)

COD: M95

 
4,30 RON

Pentru tratarea diabetului zaharat, cu efect de stimulare a functiilor pancreasului.

 

Ceai sanatatea ficatului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT12

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Cu efect imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, depurativ, pentru tratarea hepatitelor virale, acute si cronice, tumorilor hepatice, cirozelor hepatice.

 

Ceai sanatatea stomacului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT16

 
4,71 RON   4,24 RON
-10%

Pentru tratarea ulcerului gastric si duodenal, gastritelor hiperacide, esofagitelor de reflux, cu efect antiulceros, cicatrizant, antiinflamator, antispastic.

 

Ceai echinacea Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL12

 
4,24 RON

Pentru tratarea afectiunilor ginecologice inflamatorii, infectiilor respiratorii, celor rezistente la antibiotice, cu efect antimicrobian, antiinflamator, imunostimulent.

 

Ceai Musetel Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL26

 
4,24 RON

Cu efect antiinflamator, gastroprotector, antiulceros, antimicotic, dezinfectant, pentru tratarea afectiunilor respiratorii, urinare, ale cavitatii bucale, dermatologice.

 

Ceai Ventrilica Dacia Plant

COD: DPCEAIPL44

 
4,24 RON

Pentru tratarea ranilor, ctarului bronsic, cazurilor de digestie lenta, litiazelor biliare, dermatitelor si eczemelor, cu efect antiinflamator, hemostatic, astringent, colagog, depurativ.

 

Ceai ginosept Fares (plicuri)

COD: G83

 
4,14 RON

Cu efect astringent, antipruriginos antifungic, antiinflamator, pentru tratamentul leucoreei, cistitelor, candidozei, pruritului local.

 

Ceai sveltaflor Fares (punga)

COD: M98

 
4,14 RON

Pentru folosire in curele de slabire, cu efect sudorific, diuretic, depurativ si laxativ.

 

Ceai colesterol Fares (plic)

COD: M103

 
4,11 RON

Cu efect de ardere a grasimilor, pentru tratarea colesterolului marit si prevenirea areterosclerozei.

 

Ceai hapciu Fares

COD: R02

 
4,11 RON

Pentru tratarea infectiilor respiratorii (raceli, gripe, faringite, bronsite), cu efect antiinfectios, antiinflamator, febrifug, antitusiv, expectorant.

 

Ceai hapciu sudorific Fares

COD: R05

 
4,11 RON

Cu efect sudorific, antialgic, de scadere a febrei, antiseptic, dezinfectant, pentru tratarea starilor febrile cauzate de raceala si gripa.

 

Ceai prostata Fares (punga)

COD: G73

 
4,09 RON

Pentru tratarea infectiilor cronice sau acute ale prostatei (prostatita), in tratamentul hipertrofiei de prostata, cu efect dezinfectant, cicatrizant, decongestiv al prostatei, antiinflamator.

 

Ceai anason Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL2

 
4,08 RON

Cu efect antiseptic, carminativ, vermifug, antispastic, estrogenic pentru tratarea indigestiilor, insuficientelor pancreatice, durerilor menstruale, colicilor intestinale, tusei spastice, viermilor intestinali.

 

Ceai Merisor Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL25

 
4,08 RON

Pentru tratarea infectiilor tractului respirator si tractului urinar, diareei, reumatismelor, cu efect dezinfectant, antiseptic, diuretic, astringent.

 

Ceai articulatii sanatoase Fares (plic)

COD: L93

 
4,05 RON

Pentru tratarea hiperuricemiei, gutei si reumatismului, cu efect antialgc, diuretic, antiinflamator.

 

Ceai pentru articulatii sanatoase Fares (antireumatic)

COD: L85

 
4,02 RON

Cu efect diuretic, antiinflamator, antialgic pentru reumatism, guta.

 

Ceai sveltaflor Fares (plic)

COD: M111

 
4,02 RON

Pentru cure de slabire, cu efect laxativ si depurativ.

 

Ceai plantusin Fares (plic)

COD: R26

 
3,96 RON

Cu efect antispastic, antitusiv, antiseptic, antiinflamator, pentru tratarea gripelor, astmului bronsic, tuselor, laringitelor, bronsitelor.

 

Ceai Lemn Dulce Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL20

 
3,93 RON

Pentru tratarea constipatiei, intepaturilor de insecte, afectiunilor bronhopulmonare, conjunctivite, gastrite hiperacide, cu efect antispastic, antiulceros, analgezic, diuretic, antiinflamator.

 

Ceai afin Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL1

 
3,89 RON

Pentru tratarea infectiilor urinare, retinopatiilor diabetice, hemoroizilor, reumatismelor, diareei, fragilitatii capilare, cu efect antihemoragic, astringent, antiinflamator, antidiareic, capilaroprotector.

 

Ceai Menta Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL23

 
3,82 RON

Cu efect descongestionant, antiseptic, antidiareic, tonic, antiinfectios, antipruriginos, pentru tratarea diareelor, starilor de greata si voma, cazurilor de digestie lenta, afectiunilor respiratorii.

 

Ceai purificarea organismului Fares

COD: P115

 
4,43 RON   3,76 RON
-15%

Cu efect laxativ, antialergic, diuretic, pentru tratarea bolilor de piele, pentru cure de purifcare  a organismului in afectiuni reumatice, obezitate.

 

Ceai cozi de cirese Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL9

 
3,76 RON

Cu efect astringent, diuretic, depurativ, antidiareic, pentru tratarea diareei, afectiunilor tractului urinar, edemelor.

 

Ceai Galbenele Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL14

 
3,67 RON

Cu efect antiinflamator, antimicotic, cicatrizant, antitumoral, pentru tratarea diskineziilor biliare, gastritelor hiperacide, dismenoreei, intepaturilor de insecte, afectiunilor cavitatii bucale.

 

Ceai Rostopasca Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL34

 
3,61 RON

Pentru tratarea spasmelor tractului gastrointestinal, hepatitelor cronice, diskineziilor biliare, cu efect de stimulare asupra secretiilor de bila, asupra peristaltismului vezicii biliare, analgezic.

 

Ceai anghinare Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL3

 
3,53 RON

Pentru tratarea infectiilor intestinale, hipertensiunii arteriale, insuficientelor hepatice si renale, alergiilor dobandite pe fond hepatic, surmenajului, cu efect hepatoprotector, antialergic, tonic, diuretic.

 

Ceai crusin Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL11

 
3,53 RON

Cu efect laxativ, purgativ, colagog, coleretic, de favorizare a digestiei, pentru tratarea constipatiilor.

 

Ceai Hibiscus Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL16

 
3,53 RON

Pentru tratarea afectiunilor respiratorii, edemelor, hipertensiunii arteriale, cu efect diuretic, antifebril, antioxidant, antispastic, expectorant.

 

Ceai Ienupar Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL17

 
3,53 RON

Cu efect antiseptic, sudorific, antiinflamator, analgezic, pentru tratarea durerilor musculare, bronsitelor, bolilor articulare, afcetiunilor digestive.

 

Ceai paducel flori Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL28

 
3,53 RON

Cu efect cardiotonic, sedativ, antiaritmic, pentru tratarea anghinelor pectorale, distoniilor neurovegetative, hipertensiunii arteriale, palpitatiilor.

 

Ceai Papadie Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL30

 
3,53 RON

Pentru tratarea obezitatii, afectiunilor hepatice, gastritelor hipoacide, cu efect stimulativ asupra secretiilor intestinale, salivare, pancreatice si gastrice, antitumoral, antiinflamator.

 

Ceai Roinita Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL33

 
3,53 RON

Cu efect de stimulare a memoriei, a apetitului, a proceselor cognitive, antispastic, antiseptic, pentru tratarea starilor de nervozitate, depresie, anxietate, durerilor de cap, herpesului bucal si genital.

 

Ceai Salvie Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL36

 
3,53 RON

Pentru tratarea tulburarilor asociate menopauzei, menstruatiilor neregulate, virozelor respiratorii, cu efect antiinflamator, antisudorific, antiseptic, cicatrizant.

 

Ceai Rozmarin Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL35

 
3,45 RON

Cu efect stimulativ asupra memoriei, circulatiei cerebrale, puterii de concentrare, tonusului psihic, pentru tratarea insuficientelor circulatorii, afectiunilor hepato-biliare, reumatismelor.

 
În curs de procesare...