Ceaiuri

Ceai echinacea Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL12

 
4,24 RON

Pentru tratarea afectiunilor ginecologice inflamatorii, infectiilor respiratorii, celor rezistente la antibiotice, cu efect antimicrobian, antiinflamator, imunostimulent.

 

Ceai Musetel Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL26

 
4,24 RON

Cu efect antiinflamator, gastroprotector, antiulceros, antimicotic, dezinfectant, pentru tratarea afectiunilor respiratorii, urinare, ale cavitatii bucale, dermatologice.

 

Ceai Ventrilica Dacia Plant

COD: DPCEAIPL44

 
4,24 RON

Pentru tratarea ranilor, ctarului bronsic, cazurilor de digestie lenta, litiazelor biliare, dermatitelor si eczemelor, cu efect antiinflamator, hemostatic, astringent, colagog, depurativ.

 

Ceai glicostat Fares (plic)

COD: M95

 
4,30 RON

Pentru tratarea diabetului zaharat, cu efect de stimulare a functiilor pancreasului.

 

Ceai gastric Fares (plicuri)

COD: D40

 
4,32 RON

Pentru tratarea gastritelor hiperacide si a ulcerului gastroduodenal, cu efect protector gastric, antispastic, cicatrizant.

 

Ceai hipertensiune Fares (plicuri)

COD: C25

 
4,32 RON

Pentru tratament sindrom hiperkinetic (agitatie, palpitatii, tahicardie), hipertensiune arteriala, cu efect diuretic, hipotensor, hipocolesterolemiant, sedativ.

 

Ceai hepatocol Fares (plicuri)

COD: D43

 
4,32 RON

Cu efect hepatoprotector, simuleaza secretia bilei, pentru tratamentul intoxicatiilor hepatice rezultate in urma ingerarii de alcool sau de substante hepatotoxice.

 

Ceai laxativ Fares (plicuri)

COD: D50

 
4,32 RON

Pentru calmarea colicilor abdominali, constipatie, calmarea spasmelor abdominale, cu efect antispastic intestinal, laxativ.

 

Ceai hemorolax Fares (plicuri)

COD: D52

 
4,32 RON

Pentru tratarea hemoroizilor si constipatiei, cu efect cicatrizant, antispetic, laxativ usor, antiinflamator, tonic vascular.

 

Ceai menopauza Fares

COD: G72

 
4,32 RON

Pentru tratarea simptomelor asociate menopauzei, cu efect calmant, tonic, de imbunatatire a circulatiei sangelui, antioxidant.

 

Ceai tonic nervos Fares

COD: N134

 
4,32 RON

Pentru tratarea nevrozelor, anexietatii, depresiilor, cu efect tonic nervos, antidepresiv, calmant.

 

Ceai hepatocol Fares (punga)

COD: D44

 
4,34 RON

Pentru tratarea dischineziei biliare, hepatitiei (cronice si acute), intoxicatiilor hepatice, cu efect de stimulare a secretiei si eliminarii bilei, de asemenea cu efect hepatoprotector.

 

Ceai armurariu Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL4

 
4,39 RON

Pentru tratarea diverselor tipuri de tumori, hepatitelor acute si cronice,, cirozelor hepatice, intoxicatiilor cu ciuperci, cu efect antitumoral, antihepatotoxic, antioxidant, neurotrofic.

 

Ceai calmocard Fares (plicuri)

COD: C23

 
4,43 RON

Ceai la plic, 20 plicuri.

 

Ceai tensiune Fares (punga)

COD: C36

 
4,43 RON

Cu efect diuretic, hipocolesterolemiant, sedativ, hipotensor, pentru tratarea agitatei, palpitatiilor, tahicardiei, hipoertensiunii arteriale.

 

Ceai hemorolax Fares (punga)

COD: D53

 
4,43 RON

Pentru tratamentul constipatiei si a hemoroizilor, atat cu sangerari cat si fara, cu efect de oprire a sangerarilor, tonic si trofic vascular, laxativ usor, cicatrizant, antiinflamator.

 

Ceai Menstrolin Dacia Plant (punga)

COD: DPGAMF4

 
4,50 RON

Pentru tratarea durerilor si tulburarilor menstruale, hemoragiilor uterine, cu efect de reglare a secretiei de estrogen, a ciclului menstrual, hormonala, psiho-emotionala.

 

Ceai diurosept Fares (punga)

COD: U62

 
4,51 RON

Pentru tratarea inflamatiilor reno-urinare, litiazei urinare, cu efect depurativ, de eliminare a acidului urc, dezinfectant urinar, antispastic.

 

Ceai enterostop Fares

COD: D51

 
4,55 RON

Cu efect antidiareic, calmant, antiseptic, pentru tratarea diareei acute si cronice, enterocolitelor, colitei.

 

Ceai ginosept Fares (punga)

COD: G70

 
4,55 RON

Pentru tratarea candidozei, tricomoniazei, pruritului local, leucoreei, cistitelor, cu efect antiseptic, antimicrobian, antifungic, astringent, cicatrizant, antiinflamator, antipruriginos.

 

Ceai colesterol Fares (punga)

COD: M102

 
4,55 RON

Pentru tratarea lipidelor si colesterolului marit si in tratamentele de prevenire a asterosclerozei, cu efect lipolitic de ardere a grasimilor, hipocolesterolemiant.

 

Ceai noapte buna Fares

COD: N130

 
4,55 RON

Cu efect sedativ, calmant, relaxant, pentru distonii neuro-vegetative, stari depresive, insomnii.

 

Ceai laxativ Fares (punga)

COD: D76

 
4,61 RON

Pentru tratarea constipatiei, calmarea spasmelor si colicilor abdominali, cu efect de favorizare a eliminarii gazelor intestinale, antispastic intestinal, laxativ, de crestere a persistaltismului intestinal.

 

Ceai calmocard Fares (punga)

COD: C22

 
4,63 RON

Pentru tratarea insomniilor, anexietatii, distoniilor neurovegetative, tulburarilor cardiace, oscilatiilor tensionale, cu efect sedativ, vasodilatator coronnarian, hipotensiv.

 

Ceai circulatie cerebrala Fares (plicuri)

COD: N131

 
4,63 RON

Pentru tratamentul impotriva tulburarilor asociate circulatiei crebrale: dureri de cap (cefalee), ameteli (vertij), scaderea puterii de concentrare, slabirea memoriei, cu efect de imbunatatire a circulatiei cerebrale.

 

Ceai Afectiuni Hepatice Dacia Plant

COD: DPCEAIT1

 
4,71 RON

Cu efect de regenerare a celulelor hepatice, tonic hepatic si digestiv, coleretic, colagog, antispastic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, colecistitelor acute si cronice, balonarii, pentru cazurile de digestie lenta.

 

Ceai Bitter Suedez Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT2

 
4,71 RON

Pentru tratarea vriozelor respiratorii si starilor gripale, intoxicatiilor cronice, infectiilor urinare si intestinale, indigestiilor, cu efect revitalizant, tonic amar si hepatic, antimicrobian, antimicotic, antiinflamator.

 

Ceai Digestie Perfecta Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT3

 
4,71 RON

Cu efect carminativ, coleretic, colagog, de stimulare a capacitatii digestive si a secretiilor gastrice, stomahic, pentru tratarea indigestiilor, anorexiei, meteorismului, dispepsiilor.

 

Ceai Expectorant Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT4

 
4,71 RON

Pentru tratarea virozelor respiratorii si starilor gripale, tuselor de diferite etimologii, traheitelor si traheobronsitelor, cu efect decongestionant pentru caile respiratorii, fluidifaint pentru secretiile bronsice, expectorant.

 

Ceai Glicemonorm Forte Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT6

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, pentru tratarea diabetului zaharat de tip I si II si a complicatiilor acestuia.

 

Ceai Laxativ Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT7

 
4,71 RON

Pentru tratarea constipatiilor cronice si acute, cu efect antiseptic intestinal, laxativ, coleretic si colagog, carminativ.

 

Ceai Normocolesterol Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT8

 
4,71 RON

Cu efect hipocolesterolemiant si hipolipemiant, pentru tratarea aterosclerozelor, arteritei obliterante si hipocolesterolemiei.

 

Ceai sanatatea cailor respiratorii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT10

 
4,71 RON

Cu efect decongestionant, antiinflamator, antiseptic, bronhodilatator, expectorant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse, virozelor respiratorii, bronsitelor acute si cronice, ctarului bronsic.

 

Ceai sanatatea colecistului Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT11

 
4,71 RON

Pentru tratarea colecistitelor, hepatitelor, cirezelor hepatice, angiocolitelor, anorexiei, cu efect antiinflamator, hipolipemiant, antispastic, hipocolesterolemiant.

 

Ceai sanatatea inimii Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT13

 
4,71 RON

Pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, hipertensiounii arteriale, distoniilor neurovegetative, anginelor pectorale, cu efect anxiolitic, antianginos, cardiotonic, antiaritmic.

 

Ceai sanatatea prostatei Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT14

 
4,71 RON

Cu efect antiseptic, decongestiv, diuretic, antitumoral, pentru tratarea prostatitelor, hipertrofiei benigne de prostata, adenomului de prostata.

 

Ceai sanatatea rinichilor Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT15

 
4,71 RON

Pentru tratarea inflamatiilor si infectiilor tractuli urinar, sindromului entero-renal, anuriei, gutei, cu efect antiseptic, bronhodilatator, astringent, diaforetic.

 

Ceai somnofort Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIT17

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, sedativ, tranchilizant, pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare dobandite pe cale nervoasa, colicilor hepato-biliare, ticurilor nervoase, depresiilor, insomniilor.

 

Ceai Obligeana Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL27

 
4,71 RON

Pentru tratarea tulburarilor de memorie, de atentie, starilor de anxietate, depresiilor, anorexiilor dobandite pe fond nervos, insomniilor, cu efect tonic amar, antiepileptic, antispastic, tonic nervos.

 

Ceai Lavanda Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL19

 
4,71 RON

Cu efect antidepresiv, antitumoral, sedativ, antimicotic, analgezic, antimicrobian, pentru tratarea fisurilor anale, micozelor, durerilor articulare, insomniilor, migrenelor, reumatismelor.

 

Ceai glicostat Fares (punga)

COD: M96

 
4,73 RON

Pentru tratamentul impotriva diabetului zaharat, ca adjuvant, cu efect stimulativ asupra functiilor pancreasului, hipogicemiant.

 

Ceai diurosept Fares (plicuri)

COD: U60

 
4,73 RON

Pentru tratarea cistitelor, prostatitelor, pilitelor, nefritelor, litiazei urinare, cu efect de eliminare a acidului uric, depurativ, dezinfectant urinar, antiinflamator, antilitiazic, antispastic, antialgic.

 

Ceai plantusin Fares (punga)

COD: R01

 
4,76 RON

Pentru tratarea diverselor afectiuni ale aparatului respirator, acute sau cronice: bronsite, gripe, tuse de diferite etiologii, traheite, laringite, acutizari ale astmui bronsic , cu efect emolient, expectorizant, antispastic, antiinflamator, antitusiv, antiseptic, antimicrobian, de fluidizare a secretiilor bronsice.

 

Ceai vezica biliara Fares

COD: D75

 
4,93 RON

Pentru intoxicatii hepatice, hepatite, dishinezie biliara, cu efect de indepartare a durerilor abdominale si a migrenelor cauzate de tulburari ale vezicii biliare, antispastic.

 

Ceai seminte marar Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL22

 
4,99 RON

Pentru tratarea meteorismului, amenoreei, sterilitatii la femei, menopauzei premature, cu efect de normalizare a activitatii aparatului reproducator la femei, galactogog, antispastic, tonic.

 

Ceai curatarea sangelui Fares

COD: P125

 
5,10 RON

Cu efect de curatare a sangelui prin eliminare toxine prin diureza pe cale renala si prin sudoratie pe cale tegumentara pentru afectiuni cutanate, detoxifiere, guta.

 

Ceai prostata Fares (plic)

COD: G74

 
5,16 RON

Pentru prostatita, hipertrofie de prostata, cu efect decongestiv si antiinflamator.

 

Ceai venotonic Fares

COD: C33

 
5,27 RON

Pentru tratarea hemoroizilor, insuficientei circulatorii periferice, varicelor, cu efect de stimulare a circulatiei periferice si scadere a vascozitatii sangelui.

 

Ceai vermicin Fares

COD: D63

 
5,33 RON

Pentru tratamentul impotriva infestarilor cu limbrici, oxiuri, giardia lambila, cu efect antispastic, antibacterian si antiparazitar.

 

Ceai usurarea respiratiei Fares

COD: R17

 
5,33 RON

Pentru tratarea astmului bronsic, diverselor forme de tuse, cu efect emolient, antimicrobian, antitusiv, antispastic.

 
În curs de procesare...