Ceai Dacia Plant salvie

Ceai Salvie Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL36

3,53 RON

 
 

Recomandat: pentru tratarea virozelor respiratorii, bronsitelor cronice, diabetului zaharat, balonarilor, colicilor gastro intestinale, hiperhidrozelor si dishidrozelor palmo-plantare, gingivitelor, eczemelor, nevralgiilor, dispepsiilor, aftelor bucale, dimensoreei si hipermenoreei, sangerarilor de gingii, surmenajelor (intelectuale, psihice), plagilor, tulburarilor asociate menopauzei si menstruatiilor neregulate, cu efect de marire a tonusului psihic, de stimulare a memoriei, de micsorare a simptomelor menopauzei, antinevralgic, stomahic, dezinfectant, carminativ, antiinflamator, hipoglicemiant, estrogen, cicatrizant, coleretic, colagog, antisudorific, hemostatic, antispastic, antiseptic, emenagog.

Compozitie: salvie.

Substante active: flavonoide, alfa-tocoferol, ulei volatil, taninuri catehice, beta-caroten, diterpene fenolice, enzime, acid rozmarinic, acid pantotenic, triterpene.

Administrare: cate 1 cana cu infuzie de cate 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 minute inainte de mese. Infuzia se prepara cu 1 lingura de planta la 250 ml apa fiarta, lasata 15 minute, apoi strecurata.

Contraindicatii: nu se administreaza in cazul alergiei la salvie, in cazurile de sarcina, alaptare, hipertensiune arteriala, la copii mici.

Ceai la punga 50 grame.

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

În curs de procesare...