Ceai Dacia Plant rostopasca

Ceai Rostopasca Dacia Plant (punga)

COD: DPCEAIPL34

3,61 RON

 
 

Recomandat: pentru tratarea diverselor tipuri de tumori (la plamani, pancreas, ficat, esofag, cutanate), infectiilor pielii (cronicizate), dermatozelor, colecistitelor (cronice, acute), cirozelor hepatice, spasmelor tractului gastrointestinal, hepatitelor cronice, tusei spastice, colicilor hepatobiliare, litiazelor biliare, bataturilor, ranilor, psoriazisului, cu efect antitumoral, de stimulare a peristaltismul vezicii biliare si a secretiilor hepatice de bila, de reglare a valorile colesterolului si bilirubinei, antilitiazic, hipocolesterolemiant, hepatoprotector, cicatrizant, antibacterian, antispastic, antimicotic, hipolipemiant, analgezic, antiinflamator, antiviral, sedativ (asupra centrilor nervosi superiori).

Compozitie: rostopasca.

Substante active: carotenoide, alcaloizi, acid chelidonic, taninuri, saponozide, flavonozide.

Administrare: cate 1-2 linguri cu infuzie la fiecare 3 ore, dara fara a depasii o cana cu infuzie pe zi. Infuzia se prepara cu 1 lingura de planta la 250 ml apa fiarta, lasata 15 minute, apoi strecurata.

Contraindicatii: nu se administreaza in cazul alergiei la rostopasca, in cazurile de sarcina, alaptare, la copii sub 14 ani. Se administreaza doar la recomandarea medicului.

Ceai la punga 50 grame.

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

În curs de procesare...