Capsule si comprimate

Anghinare Dacia Plant

COD: DPCOM3

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Cu efect hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, colagog, coleretic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, hepatitelor, cirozelor, diskineziei biliare.

 

Armurariu Dacia Plant

COD: DPCOM14

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea tumorilor hepatice, cirozelor hepatice, hepatitelor, cu efect de regenerare a celulelor hepatice, antihepatotoxic, neurotrofic, antitumoral.

 

Drojdie Dacia Plant

COD: DPCOM28

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, boli neurologice, neurastenie, anemie, in geriatrie, cu efect vitaminizant, hepatoprotector, antianemic, vitalizant, remineralizant.

 

Tonic Digestiv Dacia Plant

COD: DPCOM64

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea indigestiilor, gastritelor hipoacide, balonarilor, anorexiilor, cu efect de reglarea al apetitului, de favorizare a secretiilor intestinale si gastrice.

 

Marar Dacia Plant

COD: DPCOM47

 
12,14 RON

Cu efect fitoestrogenic, tonic, pentru tratarea carentelor estrogenice.

 

Ginkgo Biloba Dacia Plant

COD: DPCOM38

 
12,14 RON

Pentru tratarea insuficentelor circulatorii cerebrale, traumatismelor, tulburarilor de memorie, fragilitatii vasculare, anexietatii, cu efect tonic cerebral, antidepresiv, anxiolitic, stimulent mental.

 

Tonic Hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM65

 
12,14 RON

Pentru tratarea cirozelor hepatice, litiazei biliare, hepatitelor, diskinezie biliara, cu efect efect tonic hepatic, coleretic, hepatoprotector, colagog, antilitiazic.

 

Echinacea Dacia Plant

COD: DPCOM30

 
12,14 RON

Cu efect de oprire a actiunii invazive a bacteriilor, de inhibare a multiplicarii virusurilor, antiinflamator, imunostimulent, antitumoral, pentru tratarea deficientelor imunitare, infectiilor urinare si respiratorii.

 

Spirulina Dacia Plant

COD: DPCOM58

 
12,14 RON

Pentru tratarea hepatitelor acute si cronice, distoniilor neurovegetative, pentru cazurile de stress, efort intelectual sustinut, pentru incetinirea procesului de imbatranire, cu efect remineralizant, regenerator, vitaminizant.

 

Sunatoare Dacia Plant

COD: DPCOM61

 
12,14 RON

Cu efect antimicrobian, antiinflamator, antidepresiv, coleretic si colagog, pentru tratarea colicilor abdominale, hepatitelor, ulcerului gastric, depresiilor.

 

B natural Dacia Plant

COD: DPCOM15

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Cu efect de intarire a organismului, pentru tratarea afectiunilor neurologice, dureroase si inflamatorii.

 

Lemn dulce Dacia Plant

COD: DPCOM45

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Pentru tratarea afectiunilor gastro-duodenale, afectiunilor respiratorii si inflamatorii, cu efect antispastic, antialergic, diuretic, estrogenic.

 

Antireumatic Dacia Plant

COD: DPCOM12

 
14,55 RON

Cu efect analgezic, antiinflamator, pentru tratarea artritelor reumatoide, reumatismului, spondilozei, durerilor musculare, luxatiilor.

 

Branca ursului Dacia Plant

COD: DPCOM18

 
14,55 RON

Pentru tratarea frigiditatii, impotentei, sterilitatii, menopauzei premature, cu efect de stimulare a secretiilor glandelor sexuale.

 

Normocolesterol Dacia Plant

COD: DPCOM51

 
14,55 RON

Pentru tratarea aterosclerozei, hipercolesterolemiei, cu efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 

Glicemonorm Dacia Plant

COD: DPCOM41

 
14,55 RON

Pentru folosire ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat de tip I si II, dislipidemiilor, obezitatii, cu efect antioxidant, astrigent, imunomodulator, hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 

Emocalm Dacia Plant

COD: DPCOM31

 
14,55 RON

Pentru tratarea tulburarilor psihoafective, a depresiilor, anexietatii si stresului, cu efect antidepresiv, sedativ, anxiolitic.

 

Detoxifiant Dacia Plant

COD: DPCOM24

 
14,55 RON

Cu efect depurativ, diaforetic, antialergic, detoxifiant, laxativ, pentru curele de detoxifiere, intoxicatii cronice, tratarea obezitatii, celulitei, hemoroizilor, afectiunilor tumoreale.

 

Xantoprostal Dacia Plant

COD: DPCOM67

 
14,55 RON

Cu efect antiandrogenic, decongestiv, antitumoral, diuretic, pentru tratarea adenomului de prostata, hipertrofie benigna de prostata, prostatite, tulburari de mictiune.

 

Renostim Dacia Plant

COD: DPCOM54

 
14,55 RON

Cu efect antiseptic urinar, antilitiazic, diuretic, antiinflamator, pentru tratarea infectiilor urinare, litiazei urinare, edemelor, sindromului entero-renal.

 

Faringoplant Dacia Plant

COD: DPCOM32

 
14,55 RON

Pentru tratarea laringitelor, faringitelor, aftelor bucale, cu efect antiviral, antimicrobian, cicatrizant, antialgezic, antimicotic, antiinflamator.

 

Tonic Cardiac Dacia Plant

COD: DPCOM63

 
14,55 RON

Pentru tratarea sechelelor de postinfarct miocardic, in tratarea cardiopatiei ischemice, anghinelor pectorale, aritmiilor cardiace, cu efect de stimulare a irigarii cordului si vasodilatator coronarian.

 

C natural Dacia Plant

COD: DPCOM19

 
14,55 RON

Cu efect vitalizant, imunostimulent, vitaminizant, antioxidant, pentru tratarea surmenajului intelectual, a pierderilor de memorie, cefaleelor, palpitatiilor, impotriva starilor de oboseala si protectie impotriva expunerii prelungite la radiatiile emise de calculatoare.

 

Antiviral Dacia Plant

COD: DPCOM13

 
14,55 RON

Cu efect imunostimulent, antiinflamator, depurativ, antibacterian, antiviral, pentru tratarea infectiilor genitale virale, vireozelor respiratorii, pneumoniilor virale, amigdalitelor, rinitelor, bronsitelor, racelilor.

 

Gastrocalm Dacia Plant

COD: DPCOM37

 
14,55 RON

Pentru tratarea ulcerului gastric, a celui duodenal, gastro-duodenitelor acute si cronice, gastritelor hiperacide, cu efect antispastic, cicatrizant, antiulceros.

 

Visual Dacia Plant

COD: DPCOM66

 
14,55 RON

Pentru tratarea retinopatiilor diabetice, tulburarilor de vedere induse de oboseala ochilor, cataractei, cu efect de imbunatatirea a acuitatii vizuale, de stopare a proceselor degenerative ale ochiilor.

 

Antigrip Dacia Plant

COD: DPCOM9

 
14,55 RON

Cu efect imunostimulent, antiviral, antiinflamator, depurativ, pentru tratarea virozelor respiratorii, gripelor, sinuzitelor, traheitelor, rinitelor, racelilor de diverse tipuri.

 

Antidepresiv Dacia Plant

COD: DPCOM6

 
14,55 RON

Pentru tratarea diverselor tipuri de depresii, atacurilor de poanica, tulburarilor de tip anxios, cu efect antidepresiv, atispastic, anxiolitic.

 

Laxen Dacia Plant

COD: DPCOM44

 
14,55 RON

Cu efect laxativ, pentru tratarea constipatiilor.

 

Calmotusin Dacia Plant

COD: DPCOM20

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Cu efect expectorant, antitusiv, antiinflamator, antispastic, calmant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse si bronsite, pneumoniilor, virozelor respiratorii.

 

Anghinare, Leurda, Ridichie neagra Dacia Plant

COD: DPCOM4

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Pentru tratarea reumatismelor cronice degenerative, litiazelor (biliare, urinare), surmenajului, anghinelor pectorale, cu efect vasodilatatoare, antimicrobian, hipocolesterolemiant, antioxidant.

 

Salix 500 Dacia Plant

COD: DPCOM57

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Pentru tratarea durerilor de spate, reumatice, dentare, nevralgiilor, cu efect antiinflamator, antioxidant, analgezic, antiseptic, sedativ.

 

Spirulina si Ganoderma Dacia Plant

COD: DPCOM60

 
15,75 RON

Pentru tratarea hepatitelor cronice virale, insuficientelor circulatorii cerebrale si periferice, tulburarilor de memorie, asteniilor, carentelor de saruri minerale, cu efect remineralizant, imunostimulent, antioxidant.

 

Passiflora Dacia Plant

COD: DPCOM51

 
15,75 RON

Pentru tratarea spasmelor musculare, atacurilor de panica, afectiunilor cardiovasculare, insomniilor, cu efect antidepresiv, antispastic, sedativ.

 

Antistres Dacia Plant

COD: DPCOM11

 
16,95 RON

Pentru tratarea starilor de oboseala, surmenaj, depresie, nervozitate, neliniste, stres, cu efect sedativ, fortifiant, antidepresiv, anxiolitic, regenerant psihic.

 

Diuretic Dacia Plant

COD: DPCOM25

 
16,95 RON

Cu efect diuretic, antibacterian, antiinflamator, pentru tratarea infectiilor urinare, hipertensiunii arteriale, litiazelor renale.

 

Drenor hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM27

 
16,95 RON

Cu efect de stimulare si reglare a secretiei de bila, detoxifiant, hepatoprotector, pentru tratarea insuficentelor hepatice, hepatitelor cronice, cirozelor hepatice.

 

Drojdie cu Seleniu organic Dacia Plant

COD: DPCOM29

 
16,95 RON

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, afectiunilor neurologice, cu efect vitaminizant, hepatoportector, antianemic, antiastenic, remineralizant.

 

Silueth Dacia Plant

COD: DPJUS6

 
16,98 RON

Pentru curele de slabit, ca adjuvant in tratarea foamei emotionale, supraponderalitatii, obezitatii, cu efect depurativ, laxativ, diuretic, lipolitic.

 

Stimularea lactatiei Dacia Plant

COD: DPGAMF5

 
16,98 RON

Cu efect galactogog, afrodiziac, antiseptic, estrogenic, pentru cresterea secretiei lactate la lauze.

 

Hormonbalance 45+ Dacia Plant

COD: DPGAMF3

 
18,00 RON

Cu efect dezobstruant si estrogenic, pentru tratarea posthisterectomiei, iritabilitatii, depresiilor, anexietatii, osteoporozelor datorate menopauzei.

 

Merisor Dacia Plant

COD: DPCOM48

 
19,41 RON

Cu efect diuretic, antiseptic, astringent, antiinflamator, antioxidant, pentru tratarea infectiilor de tract urinar, inflamatiilor urogenitale, reumatismului, diareei, gutei.

 

Vitaminizant Ingerasul Dacia Plant

COD: DPGAMI6

 
19,78 RON

Cu efect vitaminizant, remineralizant, antiscorbutic, tonic, pentru tratarea carentelor de minerale si vitamine la copii, apetitului alimentar capricios, tulburarilor de crestere la copii.

 

Respiral Forte Dacia Plant

COD: DPCOM55

 
20,26 RON

Pentru decongestionarea cailor respiratorii, sinusurilor, pentru fluidificarea secretiilor bronsice, pentru tratarea laringitelor, faringitelor, bronsitelor, pneumoniilor, cu efect antiviral, antiinflamator, secretolitic.

 

Ganoderma Dacia Plant

COD: DPCOM34

 
24,28 RON

Pentru tratarea hepatitelor virale, deficentelor imunitare, tumori, cu efect imunomodulator, antiviral, antitumoral, hepatoprotector.

 

Harpagophytum Dacia Plant

COD: DPCOM42

 
24,28 RON

Pentru tratarea reumatismelor cronice degenerative, digestiei lente, bolilor metabolice, fracturilor, entorselor, durerilor musculare, gutei, cu efect diuretic, hipolipemiant, antiinflamator, analgezic, antispastic.

 

Boswellia Dacia Plant

COD: DPCOM17

 
24,28 RON

Cu efect analgezic, sedativ, antitumoral, imunostimulent, pentru tratarea durerilor musculare, reumatismului cronic degenerativ, astmului bronsic, colitelor ulcerative, nevralgiilor.

 

Aloe Vera Dacia Plant

COD: DPCOM2

 
24,28 RON

Pentru tratarea pancreatitelor, diabetului zaharat de tip II, depresiilor, anemiilor, artritelor, afectiunilor hepato-biliare, cu efect laxativ, antiinflamator, antiviral, hepatoprotector, imunostimulent.

 

Antioxidant+ Dacia Plant

COD: DPCOM10

 
29,11 RON

Cu efect de stopare a proceselor oxidative, de incetinire a proceselor degenerative, antitumoral, pentru tratarea imbatranirii precoce, tumorilor, expunerilor la radiatii.

 

Ganodermax Dacia Plant

COD: DPCOM35

 
29,12 RON

Pentru cresterea imunitatii organismului, tratarea hepatitelor (cronice, virale), tulburarilor de memorie, infectiilor recidivante, asteniilor, cu efect vitalizant, imunomodulator, vitaminizant, mineralizant, antiviral.

 
În curs de procesare...