Capsule si comprimate

Anghinare Dacia Plant

COD: DPCOM3

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Cu efect hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, colagog, coleretic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, hepatitelor, cirozelor, diskineziei biliare.

 

Armurariu Dacia Plant

COD: DPCOM14

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea tumorilor hepatice, cirozelor hepatice, hepatitelor, cu efect de regenerare a celulelor hepatice, antihepatotoxic, neurotrofic, antitumoral.

 

Drojdie Dacia Plant

COD: DPCOM28

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, boli neurologice, neurastenie, anemie, in geriatrie, cu efect vitaminizant, hepatoprotector, antianemic, vitalizant, remineralizant.

 

Tonic Digestiv Dacia Plant

COD: DPCOM64

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea indigestiilor, gastritelor hipoacide, balonarilor, anorexiilor, cu efect de reglarea al apetitului, de favorizare a secretiilor intestinale si gastrice.

 

Plantusin Fares (comprimate)

COD: R13

 
11,92 RON

Pentru dureri de gat, candidoze bucale, tuse, cu efect antialgic de calmare a durerii, antibiotic, antiviral, decongestionant.

 

Enterostop Fares

COD: D68

 
12,07 RON

Cu efect antidiareic, de absorbire a toxinelor si gazelor din intestin, antiinflamator, cicatrizant, pentru tratarea diareei, colitelor, enteritelor.

 

Marar Dacia Plant

COD: DPCOM47

 
12,14 RON

Cu efect fitoestrogenic, tonic, pentru tratarea carentelor estrogenice.

 

Ginkgo Biloba Dacia Plant

COD: DPCOM38

 
12,14 RON

Pentru tratarea insuficentelor circulatorii cerebrale, traumatismelor, tulburarilor de memorie, fragilitatii vasculare, anexietatii, cu efect tonic cerebral, antidepresiv, anxiolitic, stimulent mental.

 

Spirulina si Catina Dacia Plant

COD: DPCOM59

 
12,14 RON

Cu efect remineralizant, antioxidant, tonic, regenerator, pentru tratarea disfunctiilor sexuale, bolilor oftalmologice, cresterea performantelor sportive, asteniei fizice si psihomentale.

 

Tonic Hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM65

 
12,14 RON

Pentru tratarea cirozelor hepatice, litiazei biliare, hepatitelor, diskinezie biliara, cu efect efect tonic hepatic, coleretic, hepatoprotector, colagog, antilitiazic.

 

Echinacea Dacia Plant

COD: DPCOM30

 
12,14 RON

Cu efect de oprire a actiunii invazive a bacteriilor, de inhibare a multiplicarii virusurilor, antiinflamator, imunostimulent, antitumoral, pentru tratarea deficientelor imunitare, infectiilor urinare si respiratorii.

 

Spirulina Dacia Plant

COD: DPCOM58

 
12,14 RON

Pentru tratarea hepatitelor acute si cronice, distoniilor neurovegetative, pentru cazurile de stress, efort intelectual sustinut, pentru incetinirea procesului de imbatranire, cu efect remineralizant, regenerator, vitaminizant.

 

Sunatoare Dacia Plant

COD: DPCOM61

 
12,14 RON

Cu efect antimicrobian, antiinflamator, antidepresiv, coleretic si colagog, pentru tratarea colicilor abdominale, hepatitelor, ulcerului gastric, depresiilor.

 

Vitamina C500 cu macese

COD: AV73

 
13,59 RON   12,27 RON
-10%

Cu efect energizant, antihemoragic, de reducere a starilor de oboseala, pentru reducerea hemoragiilor nazale, tratamentul gingivitelor, tratarea lipsei de energie, cresterea rezistentei la infectii.

 

B natural Dacia Plant

COD: DPCOM15

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Cu efect de intarire a organismului, pentru tratarea afectiunilor neurologice, dureroase si inflamatorii.

 

Lemn dulce Dacia Plant

COD: DPCOM45

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Pentru tratarea afectiunilor gastro-duodenale, afectiunilor respiratorii si inflamatorii, cu efect antispastic, antialergic, diuretic, estrogenic.

 

Ghimbir Dacia Plant

COD: DPCOM69

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Cu efect de ardere a grasimilor, de stimulare a circulatiei periferice si de imbunatatire a digestiei, pentru tratarea raului de miscare, lipsei poftei de mancare.

 

Digestie usoara Fares

COD: D57

 
14,02 RON

Pentru  tratarea lipesei poftei de mancare, digestiei lente, indigestiilor, greturilor, balonarilor, cu efect de stimulare a digestiei alimentelor, de inlaturare  a senzatiei de greata.

 

Laxativ forte Fares

COD: D85

 
14,06 RON

Pentru evacuarea intestinului in vederea unor investigatii sau operatii, in tratarea constipatiei, cu efect laxativ, carminativ si antispastic.

 

Diuretic Fares

COD: U64

 
14,33 RON

Cu efect hipotensor si diuretic, pentru tratarea hipertensiunii arteriale si a retentiei hidro-saline.

 

Antireumatic Dacia Plant

COD: DPCOM12

 
14,55 RON

Cu efect analgezic, antiinflamator, pentru tratarea artritelor reumatoide, reumatismului, spondilozei, durerilor musculare, luxatiilor.

 

Branca ursului Dacia Plant

COD: DPCOM18

 
14,55 RON

Pentru tratarea frigiditatii, impotentei, sterilitatii, menopauzei premature, cu efect de stimulare a secretiilor glandelor sexuale.

 

Normocolesterol Dacia Plant

COD: DPCOM51

 
14,55 RON

Pentru tratarea aterosclerozei, hipercolesterolemiei, cu efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 

Glicemonorm Dacia Plant

COD: DPCOM41

 
14,55 RON

Pentru folosire ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat de tip I si II, dislipidemiilor, obezitatii, cu efect antioxidant, astrigent, imunomodulator, hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 

Emocalm Dacia Plant

COD: DPCOM31

 
14,55 RON

Pentru tratarea tulburarilor psihoafective, a depresiilor, anexietatii si stresului, cu efect antidepresiv, sedativ, anxiolitic.

 

Detoxifiant Dacia Plant

COD: DPCOM24

 
14,55 RON

Cu efect depurativ, diaforetic, antialergic, detoxifiant, laxativ, pentru curele de detoxifiere, intoxicatii cronice, tratarea obezitatii, celulitei, hemoroizilor, afectiunilor tumoreale.

 

Xantoprostal Dacia Plant

COD: DPCOM67

 
14,55 RON

Cu efect antiandrogenic, decongestiv, antitumoral, diuretic, pentru tratarea adenomului de prostata, hipertrofie benigna de prostata, prostatite, tulburari de mictiune.

 

Renostim Dacia Plant

COD: DPCOM54

 
14,55 RON

Cu efect antiseptic urinar, antilitiazic, diuretic, antiinflamator, pentru tratarea infectiilor urinare, litiazei urinare, edemelor, sindromului entero-renal.

 

Faringoplant Dacia Plant

COD: DPCOM32

 
14,55 RON

Pentru tratarea laringitelor, faringitelor, aftelor bucale, cu efect antiviral, antimicrobian, cicatrizant, antialgezic, antimicotic, antiinflamator.

 

Tonic Cardiac Dacia Plant

COD: DPCOM63

 
14,55 RON

Pentru tratarea sechelelor de postinfarct miocardic, in tratarea cardiopatiei ischemice, anghinelor pectorale, aritmiilor cardiace, cu efect de stimulare a irigarii cordului si vasodilatator coronarian.

 

C natural Dacia Plant

COD: DPCOM19

 
14,55 RON

Cu efect vitalizant, imunostimulent, vitaminizant, antioxidant, pentru tratarea surmenajului intelectual, a pierderilor de memorie, cefaleelor, palpitatiilor, impotriva starilor de oboseala si protectie impotriva expunerii prelungite la radiatiile emise de calculatoare.

 

Antiviral Dacia Plant

COD: DPCOM13

 
14,55 RON

Cu efect imunostimulent, antiinflamator, depurativ, antibacterian, antiviral, pentru tratarea infectiilor genitale virale, vireozelor respiratorii, pneumoniilor virale, amigdalitelor, rinitelor, bronsitelor, racelilor.

 

Gastrocalm Dacia Plant

COD: DPCOM37

 
14,55 RON

Pentru tratarea ulcerului gastric, a celui duodenal, gastro-duodenitelor acute si cronice, gastritelor hiperacide, cu efect antispastic, cicatrizant, antiulceros.

 

Visual Dacia Plant

COD: DPCOM66

 
14,55 RON

Pentru tratarea retinopatiilor diabetice, tulburarilor de vedere induse de oboseala ochilor, cataractei, cu efect de imbunatatirea a acuitatii vizuale, de stopare a proceselor degenerative ale ochiilor.

 

Antigrip Dacia Plant

COD: DPCOM9

 
14,55 RON

Cu efect imunostimulent, antiviral, antiinflamator, depurativ, pentru tratarea virozelor respiratorii, gripelor, sinuzitelor, traheitelor, rinitelor, racelilor de diverse tipuri.

 

Antidepresiv Dacia Plant

COD: DPCOM6

 
14,55 RON

Pentru tratarea diverselor tipuri de depresii, atacurilor de poanica, tulburarilor de tip anxios, cu efect antidepresiv, atispastic, anxiolitic.

 

Laxen Dacia Plant

COD: DPCOM44

 
14,55 RON

Cu efect laxativ, pentru tratarea constipatiilor.

 

Diurosept Fares

COD: U68

 
14,76 RON

Cu efect diuretic, antibiotic, antiinflamator urinar, pentru tratarea cistitelor, uretritelor, pielonefritelor.

 

Hapciu Fares

COD: R03

 
14,79 RON

Cu efect antitusiv, expectorant, antiinflamator, pentru tratarea si prevenirea infectiilor respiratorii: gripe, raceli, bronsite, faringite.

 

Calmotusin Dacia Plant

COD: DPCOM20

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Cu efect expectorant, antitusiv, antiinflamator, antispastic, calmant, pentru tratarea diverselor tipuri de tuse si bronsite, pneumoniilor, virozelor respiratorii.

 

Anghinare, Leurda, Ridichie neagra Dacia Plant

COD: DPCOM4

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Pentru tratarea reumatismelor cronice degenerative, litiazelor (biliare, urinare), surmenajului, anghinelor pectorale, cu efect vasodilatatoare, antimicrobian, hipocolesterolemiant, antioxidant.

 

Salix 500 Dacia Plant

COD: DPCOM57

 
16,95 RON   15,26 RON
-10%

Pentru tratarea durerilor de spate, reumatice, dentare, nevralgiilor, cu efect antiinflamator, antioxidant, analgezic, antiseptic, sedativ.

 

Biosept (antibiotic natural) Fares

COD: A05

 
15,61 RON

Pentru tratarea infectiilor uro-geitale, digestive, respiratorii, cu efect emolient, vermifug, antiinflamator, imunostimulent, antiviral, antibiotic.

 

Spirulina si Ganoderma Dacia Plant

COD: DPCOM60

 
15,75 RON

Pentru tratarea hepatitelor cronice virale, insuficientelor circulatorii cerebrale si periferice, tulburarilor de memorie, asteniilor, carentelor de saruri minerale, cu efect remineralizant, imunostimulent, antioxidant.

 

Passiflora Dacia Plant

COD: DPCOM51

 
15,75 RON

Pentru tratarea spasmelor musculare, atacurilor de panica, afectiunilor cardiovasculare, insomniilor, cu efect antidepresiv, antispastic, sedativ.

 

Normoflux Fares

COD: G82

 
16,70 RON

Pentru tratarea hemoragiilor uterine, cu efect homeostatic, vasoconstrictor uterin, astringent.

 

Antistres Dacia Plant

COD: DPCOM11

 
16,95 RON

Pentru tratarea starilor de oboseala, surmenaj, depresie, nervozitate, neliniste, stres, cu efect sedativ, fortifiant, antidepresiv, anxiolitic, regenerant psihic.

 

Diuretic Dacia Plant

COD: DPCOM25

 
16,95 RON

Cu efect diuretic, antibacterian, antiinflamator, pentru tratarea infectiilor urinare, hipertensiunii arteriale, litiazelor renale.

 

Drenor hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM27

 
16,95 RON

Cu efect de stimulare si reglare a secretiei de bila, detoxifiant, hepatoprotector, pentru tratarea insuficentelor hepatice, hepatitelor cronice, cirozelor hepatice.

 

Drojdie cu Seleniu organic Dacia Plant

COD: DPCOM29

 
16,95 RON

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, afectiunilor neurologice, cu efect vitaminizant, hepatoportector, antianemic, antiastenic, remineralizant.

 

Vezica biliara activa Fares

COD: D71

 
16,96 RON

Pentru tratarea dischineziei biliare hipertone, cu efect sedativ, antispastic, calmant, carminativ, antialgic.

 

Silueth Dacia Plant

COD: DPJUS6

 
16,98 RON

Pentru curele de slabit, ca adjuvant in tratarea foamei emotionale, supraponderalitatii, obezitatii, cu efect depurativ, laxativ, diuretic, lipolitic.

 

Stimularea lactatiei Dacia Plant

COD: DPGAMF5

 
16,98 RON

Cu efect galactogog, afrodiziac, antiseptic, estrogenic, pentru cresterea secretiei lactate la lauze.

 

Anghinare si frunze de maslin Fares

COD: D87

 
17,11 RON

Cu efect hepatoprotector, antioxidant, antihepatotoxic, coleretic-colagog, hepatoregenerator, decongestiv si antiinflamator pentru constipatie, alergii, hepatite virale acute si cronice, ciroza incipienta.

 

Suport premenstrual Fares

COD: G76

 
17,72 RON

Pentru reducerea durerilor menstruale, in cazurile de ciclu menstrual abundent, cu efect hemostatic, antispastic, antiinflamator, de reglare a cilcului menstrual.

 

Vermicin Fares

COD: D67

 
17,75 RON

Pentru tratamentul impotriva infestarilor cu paraziti, oxiuri, limbrici, giardia lambila, cu efect de refacere a florei intestinale, antiparazitar.

 

Ginkgo biloba Fares

COD: N138

 
17,98 RON

Cu efect vasodilatator arterial, stimuleaza circulatia, venotonic, anticoagulant, pentru tratarea sechelelor accidentelor vasculare, tulburarilor de auz, infusicientelor circulatorii cerebrale, tulburarilor circulatiei vasculare.

 

Calmocard (calmant cardiac) Fares

COD: C35

 
17,99 RON

Cu efect sedativ, hipotensiv, cardiotonic, antiaritmic, pentru tratamentul afectiunilor cardiace functionale (dureri precordiale, oscilatii tensionale, tahicardie, palpitatii), sechelelor postinfarctului miocardic.

 

Hormonbalance 45+ Dacia Plant

COD: DPGAMF3

 
18,00 RON

Cu efect dezobstruant si estrogenic, pentru tratarea posthisterectomiei, iritabilitatii, depresiilor, anexietatii, osteoporozelor datorate menopauzei.

 

Articulatii sanatoase Fares

COD: L86

 
18,39 RON

Pentru tratarea durerilor musculare, gutei, reumatismului, cu efect antialgic, depurativ, antiinflamator.

 

Antistres Fares

COD: N140

 
22,17 RON   18,84 RON
-15%

Pentru imbunatatirea capacitatii de adaptare la stres, inducerea de stari de calm si relaxare, cu efect calmant, tonic nervos, antidepresiv, sedativ.

 

Merisor Dacia Plant

COD: DPCOM48

 
19,41 RON

Cu efect diuretic, antiseptic, astringent, antiinflamator, antioxidant, pentru tratarea infectiilor de tract urinar, inflamatiilor urogenitale, reumatismului, diareei, gutei.

 

Vezica biliara lenta Fares

COD: D70

 
19,43 RON

Cu efect laxativ bland, carminativ, de stimulare a secretiilor gastrice, pentru tratarea indigestiilor si a dischineziei biliare hipotone.

 

Spirulina si urzica Fares

COD: F168

 
22,99 RON   19,54 RON
-15%

Cu efect tonic general, antianemic, stimulent imunitar, antioxidant (reduce procesele de imbatranire si degenerative), remineralizant, cicatrizant, antihemoragic, stimuleaza secretia lacatata.

 

Menopauza Fares

COD: G81

 
19,69 RON

Cu efect estrogenic, calmant, antioxidant, pentru tratarea tulburarilor asociate menopauzei.

 

Vitaminizant Ingerasul Dacia Plant

COD: DPGAMI6

 
19,78 RON

Cu efect vitaminizant, remineralizant, antiscorbutic, tonic, pentru tratarea carentelor de minerale si vitamine la copii, apetitului alimentar capricios, tulburarilor de crestere la copii.

 

Colon sanatos Fares

COD: D66

 
20,06 RON

Cu efect antidiareic, carminativ, antispastic, pentru tratarea tulburarilor digestive pe fond nervos: colici intestinale, sindromul colonului iritabil.

 

Melatonina

COD: AV36

 
20,19 RON

Pentru stabilirea ritmului circadian, cu rol antioxidant, antiimbatranire si de distrugere a radicalilor liberi.

 

Respiral Forte Dacia Plant

COD: DPCOM55

 
20,26 RON

Pentru decongestionarea cailor respiratorii, sinusurilor, pentru fluidificarea secretiilor bronsice, pentru tratarea laringitelor, faringitelor, bronsitelor, pneumoniilor, cu efect antiviral, antiinflamator, secretolitic.

 

Tensiune Fares

COD: C27

 
20,31 RON

Recomandat : in tratarea formelor incipiente, usoare si medii ale hipertensiunii arteriale, poate fi folosit si ca adjuvant in formele sale severe, in... Mai mult 

 

Vitex Dacia Plant

COD: DPCOM70

 
20,46 RON

Pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin, cu efect stimulator asupra productiei de progesteron.

 

Goji, afine si catina Fares

COD: F167

 
20,77 RON

Cu efect antioxidant, antiaterosclerotic, antiinflamator, antianemic, tonic general, pentru tulburari de dibamica sexuala, infertilitate, astenie, anemie, sindromul oboselii cronice, reumatism.

 

Armurariu si ganoderma Fares

COD: D86

 
21,28 RON

Cu efect antihepatotoxic, hepatoregenerator, antioxidant, decongestiv, pentru taratrea oboselii cronice, hepatitelor cronice si virale, icterului, insuficientelor hepatice.

 

Noapte buna Fares

COD: N136

 
21,61 RON

Pentru tratarea stresului, migrenelor, insomniilor, cu efect sedativ.

 

Clorofila Fares

COD: F166

 
22,13 RON

Pentru reducerea riscului afectiunilor cardiace, reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor, alergii, afectiuni cutanate, intoxicatii cronice cu alcool sau medicamente, pentru cure de detoxifiere, cu efect detoxifiant, protector hepatic, hipocolesterolemiant, diuretic.

 

Silueta perfecta Fares

COD: M101

 
23,29 RON

Cu efect de ardere a garsimilor, antioxidant, de stimulare a eliminarii toxinelor, pentru cure de slabire.

 

Circulatie cerebrala si memorie Fares

COD: N132

 
23,73 RON

Pentru suprasolicitare intelectuala, sindrom vertiginos, migrene, depresie, cu efectd e stimulare a circulatei cerebrale, tonic nervos, antidepresiv.

 

Stomac sanatos Fares

COD: D49

 
23,88 RON

Cu efect antialgic, de calmare a durerii, cicatrizant, antihemoragic, antiinflamator gastric, pentru tratarea ulcerului duodenal si gastric.

 

Ganoderma Dacia Plant

COD: DPCOM34

 
24,28 RON

Pentru tratarea hepatitelor virale, deficentelor imunitare, tumori, cu efect imunomodulator, antiviral, antitumoral, hepatoprotector.

 

Harpagophytum Dacia Plant

COD: DPCOM42

 
24,28 RON

Pentru tratarea reumatismelor cronice degenerative, digestiei lente, bolilor metabolice, fracturilor, entorselor, durerilor musculare, gutei, cu efect diuretic, hipolipemiant, antiinflamator, analgezic, antispastic.

 

Boswellia Dacia Plant

COD: DPCOM17

 
24,28 RON

Cu efect analgezic, sedativ, antitumoral, imunostimulent, pentru tratarea durerilor musculare, reumatismului cronic degenerativ, astmului bronsic, colitelor ulcerative, nevralgiilor.

 

Aloe Vera Dacia Plant

COD: DPCOM2

 
24,28 RON

Pentru tratarea pancreatitelor, diabetului zaharat de tip II, depresiilor, anemiilor, artritelor, afectiunilor hepato-biliare, cu efect laxativ, antiinflamator, antiviral, hepatoprotector, imunostimulent.

 

Ginseng si branca ursului Fares

COD: F169

 
24,33 RON

Pentru adaptare la stres, creste rezistenta la efort psihic si fizic, imbunatateste meoria, infertilitate, tulburari de dinamica sexuala, cu efect adaptogen, antioxidant, tonic sexual.

 

Diabecalm

COD: AV62

 
24,55 RON

Cu efect de echilibrare a nivelului glucozei in sange si de reducere a simptomelor diabetului (urinare frecventa, gura uscata, sete, vedere incetosata), pentru tratarea diabetului non-insulinodependent sau ca adjuvant pentru tratarea diabetului insulinodependent.

 

Noni si echinacea Fares

COD: F165

 
24,92 RON

Pentru dureri, depresie, imunitate scazuta, obezitate, oboseala cronica, alergii, infectii ale pielii, cu efect tonic general, stimulent imunitar, antianemic, antiinflamator, antiviral.

 

Estrogen Natural Dacia Plant

COD: DPCOM71

 
24,95 RON

Pentru functionarea normala a sistemului hormonal feminin si normalizarea functiei reproductive.

 

Silueta perfecta cu hoodia si spirulina Fares

COD: M100

 
25,30 RON

Pentru cure de slabire, cu efect de creare a senzatiei de satietate si reducerea poftei de mancare.

 

Colesterol Fares

COD: M105

 
25,39 RON

Cu efect de stimulare a metabolizarii colesterolului la nivel hepatic, hipotensor, hepatoprotector, pentru tratarea dislipidemiei, hipertensiunii arteriale.

 

Imunitate cu echinacea Fares

COD: F151

 
26,65 RON

Cu efect  antiviral, antibacterian si de crestere a rezistentei organismului, pentru tratarea imunitatii scazute, infectiilor rezistente la antibiotice, infectiilor bacteriene si virale.

 

Confort emotional Fares

COD: N135

 
26,90 RON

Cu efect calmant, tonic nervos, sedativ, pentru tratarea insomniilor, depresiilor, nevrozelor, agitatiei.

 

Antioxidant+ Dacia Plant

COD: DPCOM10

 
29,11 RON

Cu efect de stopare a proceselor oxidative, de incetinire a proceselor degenerative, antitumoral, pentru tratarea imbatranirii precoce, tumorilor, expunerilor la radiatii.

 

Ganodermax Dacia Plant

COD: DPCOM35

 
29,12 RON

Pentru cresterea imunitatii organismului, tratarea hepatitelor (cronice, virale), tulburarilor de memorie, infectiilor recidivante, asteniilor, cu efect vitalizant, imunomodulator, vitaminizant, mineralizant, antiviral.

 

Ginsenmax Dacia Plant

COD: DPCOM40

 
29,12 RON

Cu efect imunostimulent, remineralizant, vitaminizant, antihipertensiv, afrodiziac, pentru cresterea rezistentei la efort a organismului, stimularea activitatii cerebrale, imbunatatirea capacitatii de memorare.

 

Astragalus Dacia Plant

COD: DPCOM68

 
30,01 RON

Pentru stimularea sistemului imunitar, cu efect de mentinere in parametrii normali a capacitatilor de adaptare si regenerare a organismului.

 

Imunitate cu 7 ciuperci Fares

COD: F163

 
30,21 RON

Cu efect antibacterian, antitumoral, adaptogen, imnuostimulator, antialergic, chimio si radio protector, pentru protejarea fata de radiatii, tratamentul in cazul oboselii cronice, imunitatii scazute, in covalescenta, pentru tratarea diabetului zaharat, infectiilor bacteriene si fungice.

 

Ficat sanatos Fares

COD: D58

 
30,65 RON

Cu efect antioxidant, antihepatotoxic, decongestiv, coleretic-colagog, pentru tratarea intoxicatiilor hepatice, hipercolesterolemiei, icterului, hepatitelor virale si acute.

 
În curs de procesare...