Capsule si comprimate

Anghinare Dacia Plant

COD: DPCOM3

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Cu efect hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, colagog, coleretic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, hepatitelor, cirozelor, diskineziei biliare.

 

Armurariu Dacia Plant

COD: DPCOM14

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea tumorilor hepatice, cirozelor hepatice, hepatitelor, cu efect de regenerare a celulelor hepatice, antihepatotoxic, neurotrofic, antitumoral.

 

Drojdie Dacia Plant

COD: DPCOM28

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, boli neurologice, neurastenie, anemie, in geriatrie, cu efect vitaminizant, hepatoprotector, antianemic, vitalizant, remineralizant.

 

Tonic Digestiv Dacia Plant

COD: DPCOM64

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea indigestiilor, gastritelor hipoacide, balonarilor, anorexiilor, cu efect de reglarea al apetitului, de favorizare a secretiilor intestinale si gastrice.

 

Plantusin Fares (comprimate)

COD: R13

 
11,92 RON

Pentru dureri de gat, candidoze bucale, tuse, cu efect antialgic de calmare a durerii, antibiotic, antiviral, decongestionant.

 

Enterostop Fares

COD: D68

 
12,07 RON

Cu efect antidiareic, de absorbire a toxinelor si gazelor din intestin, antiinflamator, cicatrizant, pentru tratarea diareei, colitelor, enteritelor.

 

Marar Dacia Plant

COD: DPCOM47

 
12,14 RON

Cu efect fitoestrogenic, tonic, pentru tratarea carentelor estrogenice.

 

Ginkgo Biloba Dacia Plant

COD: DPCOM38

 
12,14 RON

Pentru tratarea insuficentelor circulatorii cerebrale, traumatismelor, tulburarilor de memorie, fragilitatii vasculare, anexietatii, cu efect tonic cerebral, antidepresiv, anxiolitic, stimulent mental.

 

Spirulina si Catina Dacia Plant

COD: DPCOM59

 
12,14 RON

Cu efect remineralizant, antioxidant, tonic, regenerator, pentru tratarea disfunctiilor sexuale, bolilor oftalmologice, cresterea performantelor sportive, asteniei fizice si psihomentale.

 

Tonic Hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM65

 
12,14 RON

Pentru tratarea cirozelor hepatice, litiazei biliare, hepatitelor, diskinezie biliara, cu efect efect tonic hepatic, coleretic, hepatoprotector, colagog, antilitiazic.

 

Echinacea Dacia Plant

COD: DPCOM30

 
12,14 RON

Cu efect de oprire a actiunii invazive a bacteriilor, de inhibare a multiplicarii virusurilor, antiinflamator, imunostimulent, antitumoral, pentru tratarea deficientelor imunitare, infectiilor urinare si respiratorii.

 

Spirulina Dacia Plant

COD: DPCOM58

 
12,14 RON

Pentru tratarea hepatitelor acute si cronice, distoniilor neurovegetative, pentru cazurile de stress, efort intelectual sustinut, pentru incetinirea procesului de imbatranire, cu efect remineralizant, regenerator, vitaminizant.

 

Sunatoare Dacia Plant

COD: DPCOM61

 
12,14 RON

Cu efect antimicrobian, antiinflamator, antidepresiv, coleretic si colagog, pentru tratarea colicilor abdominale, hepatitelor, ulcerului gastric, depresiilor.

 

Vitamina C500 cu macese

COD: AV73

 
13,59 RON   12,27 RON
-10%

Cu efect energizant, antihemoragic, de reducere a starilor de oboseala, pentru reducerea hemoragiilor nazale, tratamentul gingivitelor, tratarea lipsei de energie, cresterea rezistentei la infectii.

 

B natural Dacia Plant

COD: DPCOM15

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Cu efect de intarire a organismului, pentru tratarea afectiunilor neurologice, dureroase si inflamatorii.

 

Lemn dulce Dacia Plant

COD: DPCOM45

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Pentru tratarea afectiunilor gastro-duodenale, afectiunilor respiratorii si inflamatorii, cu efect antispastic, antialergic, diuretic, estrogenic.

 

Ghimbir Dacia Plant

COD: DPCOM69

 
14,55 RON   13,10 RON
-10%

Cu efect de ardere a grasimilor, de stimulare a circulatiei periferice si de imbunatatire a digestiei, pentru tratarea raului de miscare, lipsei poftei de mancare.

 

Digestie usoara Fares

COD: D57

 
14,02 RON

Pentru  tratarea lipesei poftei de mancare, digestiei lente, indigestiilor, greturilor, balonarilor, cu efect de stimulare a digestiei alimentelor, de inlaturare  a senzatiei de greata.

 

Laxativ forte Fares

COD: D85

 
14,06 RON

Pentru evacuarea intestinului in vederea unor investigatii sau operatii, in tratarea constipatiei, cu efect laxativ, carminativ si antispastic.

 

Diuretic Fares

COD: U64

 
14,33 RON

Cu efect hipotensor si diuretic, pentru tratarea hipertensiunii arteriale si a retentiei hidro-saline.

 

Antireumatic Dacia Plant

COD: DPCOM12

 
14,55 RON

Cu efect analgezic, antiinflamator, pentru tratarea artritelor reumatoide, reumatismului, spondilozei, durerilor musculare, luxatiilor.

 

Branca ursului Dacia Plant

COD: DPCOM18

 
14,55 RON

Pentru tratarea frigiditatii, impotentei, sterilitatii, menopauzei premature, cu efect de stimulare a secretiilor glandelor sexuale.

 

Normocolesterol Dacia Plant

COD: DPCOM51

 
14,55 RON

Pentru tratarea aterosclerozei, hipercolesterolemiei, cu efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 

Glicemonorm Dacia Plant

COD: DPCOM41

 
14,55 RON

Pentru folosire ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat de tip I si II, dislipidemiilor, obezitatii, cu efect antioxidant, astrigent, imunomodulator, hipolipemiant, hipocolesterolemiant.

 
În curs de procesare...