Capsule si comprimate

Anghinare Dacia Plant

COD: DPCOM3

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Cu efect hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, colagog, coleretic, pentru tratarea insuficientelor hepatice, hepatitelor, cirozelor, diskineziei biliare.

 

Armurariu Dacia Plant

COD: DPCOM14

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea tumorilor hepatice, cirozelor hepatice, hepatitelor, cu efect de regenerare a celulelor hepatice, antihepatotoxic, neurotrofic, antitumoral.

 

Drojdie Dacia Plant

COD: DPCOM28

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea starilor de slabiciune, oboseala, boli neurologice, neurastenie, anemie, in geriatrie, cu efect vitaminizant, hepatoprotector, antianemic, vitalizant, remineralizant.

 

Tonic Digestiv Dacia Plant

COD: DPCOM64

 
12,14 RON   10,93 RON
-10%

Pentru tratarea indigestiilor, gastritelor hipoacide, balonarilor, anorexiilor, cu efect de reglarea al apetitului, de favorizare a secretiilor intestinale si gastrice.

 

Plantusin Fares (comprimate)

COD: R13

 
11,92 RON

Pentru dureri de gat, candidoze bucale, tuse, cu efect antialgic de calmare a durerii, antibiotic, antiviral, decongestionant.

 

Enterostop Fares

COD: D68

 
12,07 RON

Cu efect antidiareic, de absorbire a toxinelor si gazelor din intestin, antiinflamator, cicatrizant, pentru tratarea diareei, colitelor, enteritelor.

 

Marar Dacia Plant

COD: DPCOM47

 
12,14 RON

Cu efect fitoestrogenic, tonic, pentru tratarea carentelor estrogenice.

 

Ginkgo Biloba Dacia Plant

COD: DPCOM38

 
12,14 RON

Pentru tratarea insuficentelor circulatorii cerebrale, traumatismelor, tulburarilor de memorie, fragilitatii vasculare, anexietatii, cu efect tonic cerebral, antidepresiv, anxiolitic, stimulent mental.

 

Spirulina si Catina Dacia Plant

COD: DPCOM59

 
12,14 RON

Cu efect remineralizant, antioxidant, tonic, regenerator, pentru tratarea disfunctiilor sexuale, bolilor oftalmologice, cresterea performantelor sportive, asteniei fizice si psihomentale.

 

Tonic Hepatic Dacia Plant

COD: DPCOM65

 
12,14 RON

Pentru tratarea cirozelor hepatice, litiazei biliare, hepatitelor, diskinezie biliara, cu efect efect tonic hepatic, coleretic, hepatoprotector, colagog, antilitiazic.

 

Echinacea Dacia Plant

COD: DPCOM30

 
12,14 RON

Cu efect de oprire a actiunii invazive a bacteriilor, de inhibare a multiplicarii virusurilor, antiinflamator, imunostimulent, antitumoral, pentru tratarea deficientelor imunitare, infectiilor urinare si respiratorii.

 

Spirulina Dacia Plant

COD: DPCOM58

 
12,14 RON

Pentru tratarea hepatitelor acute si cronice, distoniilor neurovegetative, pentru cazurile de stress, efort intelectual sustinut, pentru incetinirea procesului de imbatranire, cu efect remineralizant, regenerator, vitaminizant.

 
În curs de procesare...