Capsule si comprimate

Vezica biliara activa Fares

COD: D71

 
16,96 RON

Pentru tratarea dischineziei biliare hipertone, cu efect sedativ, antispastic, calmant, carminativ, antialgic.

 

Silueth Dacia Plant

COD: DPJUS6

 
16,98 RON

Pentru curele de slabit, ca adjuvant in tratarea foamei emotionale, supraponderalitatii, obezitatii, cu efect depurativ, laxativ, diuretic, lipolitic.

 

Stimularea lactatiei Dacia Plant

COD: DPGAMF5

 
16,98 RON

Cu efect galactogog, afrodiziac, antiseptic, estrogenic, pentru cresterea secretiei lactate la lauze.

 

Anghinare si frunze de maslin Fares

COD: D87

 
17,11 RON

Cu efect hepatoprotector, antioxidant, antihepatotoxic, coleretic-colagog, hepatoregenerator, decongestiv si antiinflamator pentru constipatie, alergii, hepatite virale acute si cronice, ciroza incipienta.

 

Suport premenstrual Fares

COD: G76

 
17,72 RON

Pentru reducerea durerilor menstruale, in cazurile de ciclu menstrual abundent, cu efect hemostatic, antispastic, antiinflamator, de reglare a cilcului menstrual.

 

Vermicin Fares

COD: D67

 
17,75 RON

Pentru tratamentul impotriva infestarilor cu paraziti, oxiuri, limbrici, giardia lambila, cu efect de refacere a florei intestinale, antiparazitar.

 

Ginkgo biloba Fares

COD: N138

 
17,98 RON

Cu efect vasodilatator arterial, stimuleaza circulatia, venotonic, anticoagulant, pentru tratarea sechelelor accidentelor vasculare, tulburarilor de auz, infusicientelor circulatorii cerebrale, tulburarilor circulatiei vasculare.

 

Calmocard (calmant cardiac) Fares

COD: C35

 
17,99 RON

Cu efect sedativ, hipotensiv, cardiotonic, antiaritmic, pentru tratamentul afectiunilor cardiace functionale (dureri precordiale, oscilatii tensionale, tahicardie, palpitatii), sechelelor postinfarctului miocardic.

 

Hormonbalance 45+ Dacia Plant

COD: DPGAMF3

 
18,00 RON

Cu efect dezobstruant si estrogenic, pentru tratarea posthisterectomiei, iritabilitatii, depresiilor, anexietatii, osteoporozelor datorate menopauzei.

 

Articulatii sanatoase Fares

COD: L86

 
18,39 RON

Pentru tratarea durerilor musculare, gutei, reumatismului, cu efect antialgic, depurativ, antiinflamator.

 

Antistres Fares

COD: N140

 
22,17 RON   18,84 RON
-15%

Pentru imbunatatirea capacitatii de adaptare la stres, inducerea de stari de calm si relaxare, cu efect calmant, tonic nervos, antidepresiv, sedativ.

 

Merisor Dacia Plant

COD: DPCOM48

 
19,41 RON

Cu efect diuretic, antiseptic, astringent, antiinflamator, antioxidant, pentru tratarea infectiilor de tract urinar, inflamatiilor urogenitale, reumatismului, diareei, gutei.

 

Vezica biliara lenta Fares

COD: D70

 
19,43 RON

Cu efect laxativ bland, carminativ, de stimulare a secretiilor gastrice, pentru tratarea indigestiilor si a dischineziei biliare hipotone.

 

Spirulina si urzica Fares

COD: F168

 
22,99 RON   19,54 RON
-15%

Cu efect tonic general, antianemic, stimulent imunitar, antioxidant (reduce procesele de imbatranire si degenerative), remineralizant, cicatrizant, antihemoragic, stimuleaza secretia lacatata.

 

Menopauza Fares

COD: G81

 
19,69 RON

Cu efect estrogenic, calmant, antioxidant, pentru tratarea tulburarilor asociate menopauzei.

 

Vitaminizant Ingerasul Dacia Plant

COD: DPGAMI6

 
19,78 RON

Cu efect vitaminizant, remineralizant, antiscorbutic, tonic, pentru tratarea carentelor de minerale si vitamine la copii, apetitului alimentar capricios, tulburarilor de crestere la copii.

 

Colon sanatos Fares

COD: D66

 
20,06 RON

Cu efect antidiareic, carminativ, antispastic, pentru tratarea tulburarilor digestive pe fond nervos: colici intestinale, sindromul colonului iritabil.

 

Melatonina

COD: AV36

 
20,19 RON

Pentru stabilirea ritmului circadian, cu rol antioxidant, antiimbatranire si de distrugere a radicalilor liberi.

 

Respiral Forte Dacia Plant

COD: DPCOM55

 
20,26 RON

Pentru decongestionarea cailor respiratorii, sinusurilor, pentru fluidificarea secretiilor bronsice, pentru tratarea laringitelor, faringitelor, bronsitelor, pneumoniilor, cu efect antiviral, antiinflamator, secretolitic.

 

Tensiune Fares

COD: C27

 
20,31 RON

Recomandat : in tratarea formelor incipiente, usoare si medii ale hipertensiunii arteriale, poate fi folosit si ca adjuvant in formele sale severe, in... Mai mult 

 

Vitex Dacia Plant

COD: DPCOM70

 
20,46 RON

Pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin, cu efect stimulator asupra productiei de progesteron.

 

Goji, afine si catina Fares

COD: F167

 
20,77 RON

Cu efect antioxidant, antiaterosclerotic, antiinflamator, antianemic, tonic general, pentru tulburari de dibamica sexuala, infertilitate, astenie, anemie, sindromul oboselii cronice, reumatism.

 

Armurariu si ganoderma Fares

COD: D86

 
21,28 RON

Cu efect antihepatotoxic, hepatoregenerator, antioxidant, decongestiv, pentru taratrea oboselii cronice, hepatitelor cronice si virale, icterului, insuficientelor hepatice.

 

Noapte buna Fares

COD: N136

 
21,61 RON

Pentru tratarea stresului, migrenelor, insomniilor, cu efect sedativ.

 

Clorofila Fares

COD: F166

 
22,13 RON

Pentru reducerea riscului afectiunilor cardiace, reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor, alergii, afectiuni cutanate, intoxicatii cronice cu alcool sau medicamente, pentru cure de detoxifiere, cu efect detoxifiant, protector hepatic, hipocolesterolemiant, diuretic.

 

Silueta perfecta Fares

COD: M101

 
23,29 RON

Cu efect de ardere a garsimilor, antioxidant, de stimulare a eliminarii toxinelor, pentru cure de slabire.

 

Circulatie cerebrala si memorie Fares

COD: N132

 
23,73 RON

Pentru suprasolicitare intelectuala, sindrom vertiginos, migrene, depresie, cu efectd e stimulare a circulatei cerebrale, tonic nervos, antidepresiv.

 

Stomac sanatos Fares

COD: D49

 
23,88 RON

Cu efect antialgic, de calmare a durerii, cicatrizant, antihemoragic, antiinflamator gastric, pentru tratarea ulcerului duodenal si gastric.

 

Ganoderma Dacia Plant

COD: DPCOM34

 
24,28 RON

Pentru tratarea hepatitelor virale, deficentelor imunitare, tumori, cu efect imunomodulator, antiviral, antitumoral, hepatoprotector.

 

Harpagophytum Dacia Plant

COD: DPCOM42

 
24,28 RON

Pentru tratarea reumatismelor cronice degenerative, digestiei lente, bolilor metabolice, fracturilor, entorselor, durerilor musculare, gutei, cu efect diuretic, hipolipemiant, antiinflamator, analgezic, antispastic.

 

Boswellia Dacia Plant

COD: DPCOM17

 
24,28 RON

Cu efect analgezic, sedativ, antitumoral, imunostimulent, pentru tratarea durerilor musculare, reumatismului cronic degenerativ, astmului bronsic, colitelor ulcerative, nevralgiilor.

 

Aloe Vera Dacia Plant

COD: DPCOM2

 
24,28 RON

Pentru tratarea pancreatitelor, diabetului zaharat de tip II, depresiilor, anemiilor, artritelor, afectiunilor hepato-biliare, cu efect laxativ, antiinflamator, antiviral, hepatoprotector, imunostimulent.

 

Ginseng si branca ursului Fares

COD: F169

 
24,33 RON

Pentru adaptare la stres, creste rezistenta la efort psihic si fizic, imbunatateste meoria, infertilitate, tulburari de dinamica sexuala, cu efect adaptogen, antioxidant, tonic sexual.

 

Diabecalm

COD: AV62

 
24,55 RON

Cu efect de echilibrare a nivelului glucozei in sange si de reducere a simptomelor diabetului (urinare frecventa, gura uscata, sete, vedere incetosata), pentru tratarea diabetului non-insulinodependent sau ca adjuvant pentru tratarea diabetului insulinodependent.

 

Noni si echinacea Fares

COD: F165

 
24,92 RON

Pentru dureri, depresie, imunitate scazuta, obezitate, oboseala cronica, alergii, infectii ale pielii, cu efect tonic general, stimulent imunitar, antianemic, antiinflamator, antiviral.

 

Estrogen Natural Dacia Plant

COD: DPCOM71

 
24,95 RON

Pentru functionarea normala a sistemului hormonal feminin si normalizarea functiei reproductive.

 

Silueta perfecta cu hoodia si spirulina Fares

COD: M100

 
25,30 RON

Pentru cure de slabire, cu efect de creare a senzatiei de satietate si reducerea poftei de mancare.

 

Colesterol Fares

COD: M105

 
25,39 RON

Cu efect de stimulare a metabolizarii colesterolului la nivel hepatic, hipotensor, hepatoprotector, pentru tratarea dislipidemiei, hipertensiunii arteriale.

 

Imunitate cu echinacea Fares

COD: F151

 
26,65 RON

Cu efect  antiviral, antibacterian si de crestere a rezistentei organismului, pentru tratarea imunitatii scazute, infectiilor rezistente la antibiotice, infectiilor bacteriene si virale.

 

Confort emotional Fares

COD: N135

 
26,90 RON

Cu efect calmant, tonic nervos, sedativ, pentru tratarea insomniilor, depresiilor, nevrozelor, agitatiei.

 

Antioxidant+ Dacia Plant

COD: DPCOM10

 
29,11 RON

Cu efect de stopare a proceselor oxidative, de incetinire a proceselor degenerative, antitumoral, pentru tratarea imbatranirii precoce, tumorilor, expunerilor la radiatii.

 

Ganodermax Dacia Plant

COD: DPCOM35

 
29,12 RON

Pentru cresterea imunitatii organismului, tratarea hepatitelor (cronice, virale), tulburarilor de memorie, infectiilor recidivante, asteniilor, cu efect vitalizant, imunomodulator, vitaminizant, mineralizant, antiviral.

 

Ginsenmax Dacia Plant

COD: DPCOM40

 
29,12 RON

Cu efect imunostimulent, remineralizant, vitaminizant, antihipertensiv, afrodiziac, pentru cresterea rezistentei la efort a organismului, stimularea activitatii cerebrale, imbunatatirea capacitatii de memorare.

 

Astragalus Dacia Plant

COD: DPCOM68

 
30,01 RON

Pentru stimularea sistemului imunitar, cu efect de mentinere in parametrii normali a capacitatilor de adaptare si regenerare a organismului.

 

Imunitate cu 7 ciuperci Fares

COD: F163

 
30,21 RON

Cu efect antibacterian, antitumoral, adaptogen, imnuostimulator, antialergic, chimio si radio protector, pentru protejarea fata de radiatii, tratamentul in cazul oboselii cronice, imunitatii scazute, in covalescenta, pentru tratarea diabetului zaharat, infectiilor bacteriene si fungice.

 

Ficat sanatos Fares

COD: D58

 
30,65 RON

Cu efect antioxidant, antihepatotoxic, decongestiv, coleretic-colagog, pentru tratarea intoxicatiilor hepatice, hipercolesterolemiei, icterului, hepatitelor virale si acute.

 

Omega 369

COD: AV23

 
36,95 RON   32,60 RON
-12%

Pentru depresie, tulburarile de memorie, constipatia (acuta si cronica), scaderea colesterolului, in tratamentul psoriazisului si al eczemelor cutanate.

 

Resveratrol

COD: AV68

 
32,99 RON

Cu efect antialergic, antiinflamator, atibacterian, aniimbatranire, pentru scaderea nivelului colesterolului din organism.

 

Detoxifiant cu ganoderma Fares

COD: P127

 
34,40 RON

Pentru cure de detoxifiere, reducerea efectelor hepatotoxice ale medicamentelor si chimioterapiei, alergii, steatoza hepatica, cu efect chimio si radio protector, depurativ, antioxidant, diuretic, laxativ.

 

Noni Dacia Plant

COD: DPCOM49

 
36,31 RON

Cu efect de crestere a glicemiei, de imbunatatire a metabolismului glucozei, antitumoral, imunostimulent, pentru tratarea durerilor articulare si musculare, imunitatii scazute.

 
În curs de procesare...